NVIDIA'dan sonra AMD tarafında da bunu görmüş olduk, ne düşünüyorsunuz?
Detaylar
Kim cevapladı?4 kere sök tak yapmış kullanıcı, ondan dolayı olduğunu düşünüyorum.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Bana göre kullanıcı hatası gibi geldi. Eğer sorun kablodan kaynaklansaydı, tek bir örnek yerine birden fazla arıza görürdük.
12 pvr denen çöp kablo yine şaşırtmadı, büyük ihtimalle gevşek taktı bu kabloyu sokete takmak zordur iyice kanırtmak gerekiyor.
12 pvr denen çöp kablo yine şaşırtmadı, büyük ihtimalle gevşek taktı bu kabloyu sokete takmak zordur iyice kanırtmak gerekiyor.
Ya ekran kartı tarafını tam oturtamadı ya da PSU tarafında, böyle bir durumda ise zaten görüntüde dalgalanma takılma çizgi şeklinde durumlar oluyor...
Koneko Toujou
Üstün
NVIDIA daha önce eritmeyi başardı. Skill diff.
Şaka bie yana ben de kullanıcı hatası olduğunu düşünüyorum. Normal bir kullanımda hiç karşılaşılmadı
İşin içinde bu soket olunca başka ihtimal düşünemiyor insan. Hatta ben 5070 Ti aldığımda bir kontrol edeyim dedim meğer iyice oturmamış, bunu oturtmak diğer pinlere göre çok daha zor olduğu için kartı yerinden söküp öyle takabildim.Ya ekran kartı tarafını tam oturtamadı ya da PSU tarafında, böyle bir durumda ise zaten görüntüde dalgalanma takılma çizgi şeklinde durumlar oluyor...
Kullanıcı hatası. AMD adamdır.