AMD üst seviye ekran kartı pazarından çekiliyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AMD'nin üst seviyede bırakmasının nedeni NVIDIA'nın teknolojik üstünlüğü nedeniyle yüzde 90'a 10 gibi bir pazar payı olmasından kaynaklı, takıntı haline getirdiğiniz sorunu konuşan yok!

3 kişi sıkıntı yaşadı diye AMD sorunlu mu oluyor? Bende 3060 Ti kartımda sıkıntı yaşıyordum. Oyun sırasında bir anda ekran donup fanlar son hıza geçiyordu ve reset atmaktan başka bir çarem kalmıyordu. Milyon tane şey denedim hiçbir şey sorunuma çözüm olmadı. Şimdi AMD'ye geçtim sıfır sıkıntı kullanıyorum ama beni hiçbir yerde "bütün NVIDIA kartlar çöptür, almayın aldırmayın." diye propaganda yaparken göremezsiniz.

Gerçekten bu arkadaşların mantığını anlamak çok zor.

Hocam AMD kartınız varsa DX11 Witcher 3'de bir test edin. NVIDIA'da düzgün bir şekilde çalışırken AMD'de düzgün bir şekilde çalışmıyor. Adamlar DX11 ve DX9 olan çoğu oyunu optimize etmemişler.

Sen sadece 1 tane Nvidia kartta sorun yaşamışsın ben üst üste 3 tane AMD kartla sorun yaşadım. Başka bir Nvidia kart taksan sorun çözülürdü.

Hem AMD madem kendine o kadar güveniyor peki neden Nvidia muadili olarak çıkardığı kartı yarı fiyatına satıyor?

Çok saçma bir fikir. Karşı tarafta dünyanın en değerli, inanılmaz bir reklam ve propaganda ağı olan NVIDIA var öbür tarafta %10'luk pazar dilimine sahip AMD bu durumda tabi ki AMD fiyatını indirecek ki albenisi olsun. Huawei gidip amiral gemisini Iphone'nun son modeli ile aynı fiyata satsa kim alır ki ?

3 AMD kart ile peş peşe sıkıntı yaşamanız istatistiksel bakımdan imkansız. Eğer AMD üretimlerinde öyle bir sıkıntı oluyor olsaydı bu firma bırak %10 pazar payını çoktan batardı. Sizin sisteminizdeki parçalarla ilgili bir sıkıntınız var size de bunu defalarca anlattım. Bilimsel bakımdan o ekran kartlarını sıkıntı yaşamayan AMD bir sisteme takıp test etmediğiniz sürece sıkıntının ekran kartından olup olmadığını asla kesin bir ifade ile söyleyemezsiniz. Anca propaganda yaparsınız.

Kısaca; AMD aldık dilimiz yandı. Bu sebeple AMD'yi sorunlarını çözene kadar almıyoruz!

Satmıyor.

Çok haklısın bende NVIDIA aldım dilim yandı. Bundan sonra NVIDIA sorunlarını çözene kadar almıyoruz, aldırmıyoruz. NVIDIA 4070 ekran kartları 23.000₺'ye satılırken ben 7800XT gibi performans olarak daha iyi bir kartı 18.000₺'ye Hepsiburada üzerinden aldım. Gayet satıyor tamam yarı fiyatı değil ama gayet rekabetçi bir fiyat politikası sunuyor.

Son düzenleme:

Okumuyorsunuz galiba NVIDIA teknoloji olarak üstün bunu kabul ediyoruz zaten ama sizin iddia ettiğiniz gibi bir problem yok o kadar.

AMD yurt dışında pahalıya satıyor. Ayrıca aşağıda attığım videoya göre öyle durmuyor ve DLSS 3 açarak ciddi anlamda fark atabiliyorsun.

Okumuyorsunuz galiba NVIDIA teknoloji olarak üstün bunu kabul ediyoruz zaten ama sizin iddia ettiğiniz gibi bir problem yok o kadar.

Hocam iyi bir fiyat farkı varsa ve AMD'nin optimize ettiği oyunları oynuyorsan alınabilir.

Ek: Linux kullanıyorsanızda direkt alınabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…