- Makaleler
- 7
"Bende yok o zaman hiç kimsede olmasın" kafasında insanlar var yorumlarda. AMD zaten kafanıza silah dayıyordu sen AMD alacaksın diye.
Kafa yapısı ile ne alakası var? RX 6600 kullanıyorum, stutter sorunundan dolayı hiçbir oyunu doğru düzgün oynayamıyorum. Ben dahil bu forumdan birkaç kişi daha AMD kartlarla aynı sorunu yaşıyoruz. NVIDIA karta geçenler bu sorunu çözdü.
Evet, tekel olması kötü bir durum ancak AMD'de de sorunlar bitmiyor. Düzgün kart üretsin, sorun yaşamayalım o halde. Çıkıyorsunuz ben kullanıyorum sorun yok deyip AMD'ye laf söyletmiyorsunuz. Siz kullanıyorsunuz ve sorun yok diye kimsede sorun çıkmayacağı anlamına gelmiyor. Canlı canlı kanıt size: @3035, @Rifle, @Geraltın kılıcı üçü de RX serisi kart kullanıp stutter sorunu yaşıyordu. Hatta @3035 3 kez farklı RX 6700/XT ile denedi, üçünde de sorun yaşadı. Garantiye gönderdi ve iade çıktı. Sorunlu olmasa iade çıkmaz. Gitti NVIDIA aldı, stutter falan yaşamıyor. Demek ki sorun AMD'de. Sırf NVIDIA tekelleşmesin diye AMD'nin sorunlu kartlarına göz yummayın.
Kafa yapısı ile ne alakası var? RX 6600 kullanıyorum, stutter sorunundan dolayı hiçbir oyunu doğru düzgün oynayamıyorum. Ben dahil bu forumdan birkaç kişi daha AMD kartlarla aynı sorunu yaşıyoruz. NVIDIA karta geçenler bu sorunu çözdü.
Evet, tekel olması kötü bir durum ancak AMD'de de sorunlar bitmiyor. Düzgün kart üretsin, sorun yaşamayalım o halde. Çıkıyorsunuz ben kullanıyorum sorun yok deyip AMD'ye laf söyletmiyorsunuz. Siz kullanıyorsunuz ve sorun yok diye kimsede sorun çıkmayacağı anlamına gelmiyor. Canlı canlı kanıt size: @3035, @Rifle, @Geraltın kılıcı üçü de RX serisi kart kullanıp stutter sorunu yaşıyordu. Hatta @3035 3 kez farklı RX 6700/XT ile denedi, üçünde de sorun yaşadı. Garantiye gönderdi ve iade çıktı. Sorunlu olmasa iade çıkmaz. Gitti NVIDIA aldı, stutter falan yaşamıyor. Demek ki sorun AMD'de. Sırf NVIDIA tekelleşmesin diye AMD'nin sorunlu kartlarına göz yummayın.
3 kişi sıkıntı yaşadı diye AMD sorunlu mu oluyor? Bende 3060 Ti kartımda sıkıntı yaşıyordum. Oyun sırasında bir anda ekran donup fanlar son hıza geçiyordu ve reset atmaktan başka bir çarem kalmıyordu. Milyon tane şey denedim hiçbir şey sorunuma çözüm olmadı. Şimdi AMD'ye geçtim sıfır sıkıntı kullanıyorum ama beni hiçbir yerde "bütün NVIDIA kartlar çöptür, almayın aldırmayın." diye propaganda yaparken göremezsiniz.
Hocam AMD kartınız varsa DX11 Witcher 3'de bir test edin. NVIDIA'da düzgün bir şekilde çalışırken AMD'de düzgün bir şekilde çalışmıyor. Adamlar DX11 ve DX9 olan çoğu oyunu optimize etmemişler.3 kişi sıkıntı yaşadı diye AMD sorunlu mu oluyor? Bende 3060 Ti kartımda sıkıntı yaşıyordum. Oyun sırasında bir anda ekran donup fanlar son hıza geçiyordu ve reset atmaktan başka bir çarem kalmıyordu. Milyon tane şey denedim hiçbir şey sorunuma çözüm olmadı. Şimdi AMD'ye geçtim sıfır sıkıntı kullanıyorum ama beni hiçbir yerde "bütün NVIDIA kartlar çöptür, almayın aldırmayın." diye propaganda yaparken göremezsiniz.
Sen sadece 1 tane Nvidia kartta sorun yaşamışsın ben üst üste 3 tane AMD kartla sorun yaşadım. Başka bir Nvidia kart taksan sorun çözülürdü.3 kişi sıkıntı yaşadı diye AMD sorunlu mu oluyor? Bende 3060 Ti kartımda sıkıntı yaşıyordum. Oyun sırasında bir anda ekran donup fanlar son hıza geçiyordu ve reset atmaktan başka bir çarem kalmıyordu. Milyon tane şey denedim hiçbir şey sorunuma çözüm olmadı.
Kısaca; AMD aldık dilimiz yandı. Bu sebeple AMD'yi sorunlarını çözene kadar almıyoruz!Gerçekten bu arkadaşların mantığını anlamak çok zor.
Satmıyor.Hem AMD madem kendine o kadar güveniyor peki neden Nvidia muadili olarak çıkardığı kartı yarı fiyatına satıyor?
Sen sadece 1 tane Nvidia kartta sorun yaşamışsın ben üst üste 3 tane AMD kartla sorun yaşadım. Başka bir Nvidia kart taksan sorun çözülürdü.
Hem AMD madem kendine o kadar güveniyor peki neden Nvidia muadili olarak çıkardığı kartı yarı fiyatına satıyor?
Kısaca; AMD aldık dilimiz yandı. Bu sebeple AMD'yi sorunlarını çözene kadar almıyoruz!
Satmıyor.
Sen sadece 1 tane NVIDIA kartta sorun yaşamışsın ben üst üste 3 tane AMD kartla sorun yaşadım. Başka bir NVIDIA kart taksan sorun çözülürdü.
Hem AMD madem kendine o kadar güveniyor peki neden NVIDIA muadili olarak çıkardığı kartı yarı fiyatına satıyor?
Çok haklısın bende NVIDIA aldım dilim yandı. Bundan sonra NVIDIA sorunlarını çözene kadar almıyoruz, aldırmıyoruz. NVIDIA 4070 ekran kartları 23.000₺'ye satılırken ben 7800XT gibi performans olarak daha iyi bir kartı 18.000₺'ye Hepsiburada üzerinden aldım. Gayet satıyor.
Okumuyorsunuz galiba NVIDIA teknoloji olarak üstün bunu kabul ediyoruz zaten ama sizin iddia ettiğiniz gibi bir problem yok o kadar.