Kanuni Jedi Suleyman
Yetkin
Anladım, dediğim gibi şimdiye kadar AMD'de tek yaşadığım problem FX serisi işlemcileriyle oldu. Aldığıma pişman etmişti.
Anladım, dediğim gibi şimdiye kadar AMD'de tek yaşadığım problem FX serisi işlemcileriyle oldu. Aldığıma pişman etmişti.
Hayır. Ki bu sorunu yaşayan 3 kişi değil, canlı canlı şahit olduğum 3 kişi. E madem sorunlu değil, sapasağlam kart, o halde neden NVIDIA'ya geçince sorun düzeliyor?
Hayır. Ki bu sorunu yaşayan 3 kişi değil, canlı canlı şahit olduğum 3 kişi. E madem sorunlu değil, sapasağlam kart, o halde neden NVIDIA'ya geçince sorun düzeliyor?
Bu sorunla ilgili internette ufak bir araştırma yaptım, AMD kart kullananlar NVIDIA'ya geçip çözmüşler sorunu hep. Recep Baltaş da ilk sayfada mesajımı alıntılayıp hak veriyor ama linç yiyen sadece benim![]()
Sorun yaşamayan ya da çözmeyi başaranlar şanslı sayılıyor. AMD gerçekten sorunlu.
Sorun yaşamayan ya da çözmeyi başaranlar şanslı sayılıyor. AMD gerçekten sorunlu.
F/P olsalar da bu sonu gelmeyen frametime sorunları korkunç.
Aslında keşke Snapdragon ekran kartı ve işlemci sektörüne atılsa çok iyi olur.
Sende almayiver 4090 kardesim amma abarttin git 7900xtx al bir tarafin mi duser 5 FPS az alsan. Arkadan geleni destekle ki guclensin rekabet yaratsin. Nasil bi kafa var bu insanlarda anlamak guc harbiden. AMD'ye kiziyormus bir de.Benim dediğimle bunun ne alakası var?
Sanki AMD olmasın daha iyi demişim de ona cevap veriyorsun. Diyorum ki zaten Nvidia üst segmentte kendini tekel olarak görüyor, son nesildeki kartların fiyatları ortada. AMD bu kadar beceriksiz olup üst segmentte rakibini yalnız bırakırsa son nesillerde olduğu gibi Nvidia'da benim gibi en üst segment ürünleri alan kişilere fiyatı yapıştırıyor. Bunun için de kızdığım şirket Nvidia değil, her zaman rakipsiz olan şirket tepe fiyatı belirler. AMD'ye kızıyorum, Titan X alırken de rakibi kartları yoktu, RTX 2080 Ti alırken yoktu, geçen yıl RTX 4090 alırken yine rakibi olan kartları yok.