Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 kişi sıkıntı yaşadı diye AMD sorunlu mu oluyor?
Hayır. Ki bu sorunu yaşayan 3 kişi değil, canlı canlı şahit olduğum 3 kişi. E madem sorunlu değil, sapasağlam kart, o halde neden NVIDIA'ya geçince sorun düzeliyor?

Bu sorunla ilgili internette ufak bir araştırma yaptım, AMD kart kullananlar NVIDIA'ya geçip çözmüşler sorunu hep. Recep Baltaş da ilk sayfada mesajımı alıntılayıp hak veriyor ama linç yiyen sadece benim :thumbsup:

Hayır. Ki bu sorunu yaşayan 3 kişi değil, canlı canlı şahit olduğum 3 kişi. E madem sorunlu değil, sapasağlam kart, o halde neden NVIDIA'ya geçince sorun düzeliyor?

Bu sorunla ilgili internette ufak bir araştırma yaptım, AMD kart kullananlar NVIDIA'ya geçip çözmüşler sorunu hep. Recep Baltaş da ilk sayfada mesajımı alıntılayıp hak veriyor ama linç yiyen sadece benim :thumbsup:

Recep baltaşı sevdiğim için Technopat'tan buraya geçtim ama bir şeyi Recep Baltaş onaylıyor diye hemen doğru mu oluyor?

AMD cekilsin :rofl:

AMD en son CPU pazarinda ezildiginde Intel'in ne yaptigini unutmussunuz. Kac yil 4 cekirdekli i7 almistiniz? Kac yil ayni islemcinin frekansi arttirilmis halini satmisti? Ozellikle workstation kullananlar kac yil boyunca dunyanin kazigini yemisti 3-5 cigdem fazla almak icin? Kac kere aynisinin daha hizlisi bir islemci icin anakart degistirmistiniz?

Hah iste AMD ekran kartindan cekilirse bu olur. Cekilmesine gerek bile yok olacaklari gormek icin, rekabetten geri dustugu gibi 3060'in amcaoglunu cikardi adamlar 4060 diye. 1060'a bakiyorsun 970'ler, 980'ler deniyor. 2060'a bakiyorsun 1070'ler 1070 Ti'lar rakip gosteriliyor. 4060'a bakiyorsun kiyasladiklari kart 3060:rofl:

AMD hic olmasaydi herhalde 4060 saf gucte 3050 Ti falan gibi bir sey cikacakti da Frame Gen'le falan 3060 Ti seviyesine gelecekti.

Ayrica sanki AMD bilerek problem cikartiyor insanlara gibi konusuyorsunuz. Intel daha iyi diyorsunuz Intel'in en guclu karti 4060'dan tokat yiyordu en son baktigimda. Kolay mi GPU yapmak, 3 trilyon dolarlik sirkete rakip olmak? AMD yillardir yaptigi halde bu haldeyse cekilse yerine geleceklerin su an elestirdiginiz AMD haline gelmesini beklerken oyunlarinizi 1060'li GeForce NOW'dan oynarsiniz artik.

Kaldi ki diger sirketlere zorla ekran karti yapma diyen mi var? Yapsinlar, AMD neden cekiliyor onlarin yapmasi icin? Yapabiliyor olsalar yaparlar zaten. Intel yapti, daha iyi diyorsunuz kart yok ortada. Hani nerde? A770 alacaktim stok mtok yok hicbir yerde. Monster disinda alabilecegim yer gercekten bulamadim. Olsa bile dedigim gibi, 4060 rakibi kart.

Piyasadan cekilsin diyeceginize NVIDIA'nizi alin, bir an once duzelsin deyin. Yoksa NVIDIA'yi da zor alirsiniz.

Sorun yaşamayan ya da çözmeyi başaranlar şanslı sayılıyor. AMD gerçekten sorunlu.

F/P olsalar da bu sonu gelmeyen frametime sorunları korkunç.

Benim RX 6600 XT ve RX570 efsunluda sizinki bozuk mu?
Konuya bakın çoğunluk kısım burda. Sorunlu diyenler azınlık kısım.

Benim dediğimle bunun ne alakası var?

Sanki AMD olmasın daha iyi demişim de ona cevap veriyorsun. Diyorum ki zaten Nvidia üst segmentte kendini tekel olarak görüyor, son nesildeki kartların fiyatları ortada. AMD bu kadar beceriksiz olup üst segmentte rakibini yalnız bırakırsa son nesillerde olduğu gibi Nvidia'da benim gibi en üst segment ürünleri alan kişilere fiyatı yapıştırıyor. Bunun için de kızdığım şirket Nvidia değil, her zaman rakipsiz olan şirket tepe fiyatı belirler. AMD'ye kızıyorum, Titan X alırken de rakibi kartları yoktu, RTX 2080 Ti alırken yoktu, geçen yıl RTX 4090 alırken yine rakibi olan kartları yok.
Sende almayiver 4090 kardesim amma abarttin git 7900xtx al bir tarafin mi duser 5 FPS az alsan. Arkadan geleni destekle ki guclensin rekabet yaratsin. Nasil bi kafa var bu insanlarda anlamak guc harbiden. AMD'ye kiziyormus bir de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.