Adamlarin dertlerine bak ya. Cok bos meseleler.

Dolaylı yoldan vatandaşları olduğu ülke tarafından doğan bir başka soykırımcı ülkeyi protesto ediyorlar, en doğal hakları, sonuçta onların vergileri kayış gibi gidiyor İsrail'e.

Türkiye'de yaşadığını varsayıyorum, en basitinden bir yürüyüş bile yapılamıyor, senin derdin yok mu?

Dolaylı yoldan vatandaşları olduğu ülke tarafından doğan bir başka soykırımcı ülkeyi protesto ediyorlar, en doğal hakları, sonuçta onların vergileri kayış gibi gidiyor İsrail'e.

Türkiye'de yaşadığını varsayıyorum, en basitinden bir yürüyüş bile yapılamıyor, senin derdin yok mu?
Ya ben onu mu anlatmisim mesajda? Isteyen istedigi protestoyu yapsin. Bana ne yani?

Bana bos geldigini dedim. Bana dokunan bir sey yok sonucta.

Olayın ardını bilmeden yorum yapmak doğru olmaz ama Hamas liderleri Katar'da 5 yıldızlı otellerde kadınlarla vakit geçirirken, İsrail yöneticileri rahat rahat otururken bu iki grubun birbirine girmesi komik.

Bu arada Filistin bu 2 gruptan biri diğerini tahrik etmiş olacak ki kargaşa çıkmış. Çünkü sosyal medyada gördüğüm kadarıyla İsrail yanlılarıyla Filistin yanlıları karşı karşıya hiçbir kargaşa olmadan protesto yapabiliyor. Gidip karşıdakini dövünce savaş bitmiyor sonuçta.

Dalga dalga yayılıyor küresel intifada. Biz bunun Orta Doğu halklarında olmasını beklerken, ne kadar garip ki Avrupa ve Amerika kıtasında oluyor. Eninde sonunda Yahudi-İngiliz küresel medeniyeti yıkılacak. Hala 300 km2lik Gazzeyi bile düşüremediler. Yahudi içi havayla doldurulmuş bir balondan ibaret. Yakında patlar.