Şimdi izliyorum CHP kitlesi yine başlamış erken sevinmeye 🤦‍♂️ sandıkları terk etmeyin dedikçe terk ediyorlar her zaman aynı şey.

Evet hocam AKP önceden olsa balkon konuşması için doluşurdu şimdi sessizler garanti kazandık ama açılmamış sandıklar var. Sizce halk cevabını verdi mi hocam sizce erdoğana?

Hiçbir şey kesin değil hocam son ana kadar ne olabileceği belli değil gerekirse elektrik kesilir yine de verileri aktarmazlar yaşandı bunlar daha önce sevinmek için çok erken.

Şimdi izliyorum CHP kitlesi yine başlamış erken sevinmeye 🤦‍♂️ sandıkları terk etmeyin dedikçe terk ediyorlar her zaman aynı şey.
Maalesef orada haklısınız ben şu an evde seviniyorum havalara uçuyorum ama sevinmek için erken. Sandığı alıp kaçanlar olabilir çok tehlikeli çok.

Ben de erken seçim için bekliyorum bu sonuçlar Türkiye’nin kaderini değiştirebilir.
Bence değiştirdi henüz daha açılmamış sandıklar var lakin CHP önde gibi halk tepkisini verdi gibi. Fakat erken sevinmek dediğiniz gibi tehlikeli Oy'u çalan olabilir sandığı kapan olabilir. Hatta sandıkları ateşe bile verebilirler. Bu yüzden CHP'lilerin bu erken sevinmesini bende doğru bulmuyorum.
Yarın da genele seçim yapalım noluuuur ?

Bakın herkes de gaza gelmişken lütfen ya :D
Olur vallahi Erdoğan'ın işi bitti bence diye düşünüyorum tabii erken şu an bunları konuşmak çünkü daha açılmamış oy var ama CHP şu an önde gibi. Erken seçim ya olacak ya da Erdoğan korkudan kabineyi toplayıp toplantı yapıp bakan değişikliğine bile gidebilir.

Anadolu Ajansi çöktü
IMG_9258.webp