Vay be. Asırlar sonra Yozgat'ı ilk defa başka parti alıyor o zaman.

Chrome Dark mod açık neden böyle diye sorarsanız.

1711909054233.webp

Erkenden sevinmeyin. Sonra çok pişman olursunuz. 2023 yılında yaşadığım gibi.
Ama yine de umarım iyi sonuçlar görürüz diyorum. Ne kadar pek iyi bir şey beklemesem de.
2023'de Kılıçdaroğlu hiçbir zaman öne geçmedi ki. Birkaç dakikalığına %50,1 olmuştu sadece. Erkenden sevinmemek için bir sebep yok, İstanbul dahil çoğu büyük şehir net CHP'de artık.

Katılmiyorum CHP kitlesi zaten yine en bilinen adaylara atti Istanbul, Ankara, Izmir, Antalya, Mersin son yıllarda CHP kalesi zaten. Ek olarak YRP sagolsun iktidarin tum oylarini böldü, MHP ve IYI parti balon cikti, Memleket ve Zaferden bahsetmiyorum bile.
YRP'nin o kadar da etkisi olmadı bence. Balon dediğin partilerden ziyade bence halkın seçimi de ilginç oldu. Bir Alanyalı olarak söylüyorum ''Alanyalılar bana oy vermedi ben de oraya hizmet götürmedim stadlarını yapmadım'' diyen Antalya BB adayı Şu an Alanya'da açık ara önde böyle bir şey olabilir mi hakkikatten? İnsanlar artık cidden gazoz kapağı olsun verelim moduna girmiş iyice.

Sırf değişim olsun diye değişim yapmak dediğiniz gibi ciddi kötü sonuçlara yol açabilir. Halk mantıklı düşünmek yerine en güçlü rakip kimse ona oy atmış gördüğüm kadarıyla.
Bence yanlış oldu. Bakalım artık ne göstericek zaman.