Gastronomi bölümü için gidiyorum, Çukurova’da gastronomi yok maalesef.
Gastronomi'de iyi olan Üniler var. Neler ben bilmiyorum da ona göre seçimini yap. Atıyorum Ankara'da Gastronomi bölümü iyi olan Üni var. Fakültesi Pursaklar'a yakınsa Pursaklara yerleşirsin. Özellikle Pursaklar dediğine göre orada bir fakülte var sanırım.

Gayet manası olan bir soru, ben niye okuyacağım şehir hakkında bilgi edinemeyim?
Türkiye üzerindeki hangi şehir istediğiniz / sevdiğiniz bölüm olduktan sonra sizi onu okumaktan alıkoyacak bir dezavantaja sahip? Onu soruyorum. Bilgi edinmeye manasız demedim, okunur mu sorusu baya manasız malesef. Okunmaz valla deniz yok ne kadar manasız bir cevapsa soru da o kadar manasız.

Türkiye üzerindeki hangi şehir istediğiniz / sevdiğiniz bölüm olduktan sonra sizi onu okumaktan alıkoyacak bir dezavantaja sahip? Onu soruyorum. Bilgi edinmeye manasız demedim, okunur mu sorusu baya manasız malesef. Okunmaz valla deniz yok ne kadar manasız bir cevapsa soru da o kadar manasız.
Kimisi şehirdeki gece hayatına bakar, kimisi sakinliğine. Kimin sorduğuna bağlı bir soru. Genellemek saçma.

Tabii ki okunur, Ankara mis gibi şehir tertemiz havası var. Temmuz ayı olmasına rağmen halen serin.
Temiz , serin ? Öğrenci adam için mantıksız bir şehir burası. Otobüs hep dolu gelir , dolmuşlar bekleyeceğim diye yol almaz. Gezecek bir yer yok her yer kalabalık.

Adana'dan gideceksen zorlanabilirsin. Bizim burası malum sıcak, 2025'in Ekim ayında gittim ve bildiğin buz gibiydi. Adana'nın kışından bile soğuktu. Ama şehir olarak gayet iyiydi.