Makaleler
5
iOS-18.4-Top-10-Features.jpg

Apple, yaz aylarında tanıtılacak iOS 19 sürümünün ilk beta aşamasına geçmeye hazırlanırken beklenmedik şekilde iOS 19.4 güncellemesini de test etmeye başladı. Bu erken test süreci, sistemdeki hataları önceden tespit ederek genel sürüm öncesinde daha kararlı bir yapı sunmayı hedefliyor. Şirketin bu yaklaşımı, kullanıcı deneyimini iyileştirmeye yönelik planlarının bir parçası olarak öne çıkıyor. Apple’ın Kişiselleştirilmiş Siri…

Devamını Oku: Apple, iOS 19.4 Güncellemesini Erkenden Test Etmeye Başladı
Kaynak: Techolay

iOS 18’de sıkıntı yaşayanlar ne yaşıyor merak ettim. Ben gayet güzel kullanıyorum. Arada sırada klavyemin tepkileri yavaşlıyor sadece. 😕 Tek sorunum bu. Onun dışında kullanımımı etkileyen bir şeye rastlamadım. Android’e dönüştürdü falan diyen var. Apple, 1950’lere gitse Android’e kadar düşemez. 🤣

IOS 18 de hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar sanıyorum seçilmiş olanlardan benim telefon :cautious: Günde en az 4 saat telefonla remote işler için vakit geçiriyorum, yazışmalar, görüşmeler felan düşününce kullanmayan biri de değilim ki denk gelmesin. Hatta inanmazsınız uyumadan önce mutlaka RFS(Flight Simulator) İstanbul londra seferi yapıyorum hergün :hehehe:

iOS 18’de sıkıntı yaşayanlar ne yaşıyor merak ettim. Ben gayet güzel kullanıyorum. Arada sırada klavyemin tepkileri yavaşlıyor sadece. 😕 Tek sorunum bu. Onun dışında kullanımımı etkileyen bir şeye rastlamadım. Android’e dönüştürdü falan diyen var. Apple, 1950’lere gitse Android’e kadar düşemez. 🤣
Oyunlarda 25 FPS almam kadar garip bir olay yok iOS 18’den sonra.

Ben 17.7'den 18.4'e geçtim hem şarj hem performans açısında bayağı bir artış oldu ben beğendim. Sorun yaşayanların cihazında bir sıkıntı olabilir benim kullandığım cihazda gayet stabil çalışıyor iOS 18.

Birkaç senedir IOS'u hep betada kullanıyorum yeni 16 Pro'ya geçtikten sonra da betada kullanmaya devam ettim. Gerek pil gerek günlük kullanımda beni hiç üzmedi. iOS 19'u merak ediyorum çıktığında direkt geçeceğim.