Vallaha kapımızda arabamız var ama nişanlım da bende araba kullanmak zorunda kalmadığımız bir yere taşınmak için gün sayıyoruz. Arabayı park etmekle uğraş, köylünün biri gelir çizer mi diye çekin. Üstüne dünya kadar benzin masrafı ve bakım masrafı var. Sırf yaşadığım yer bir köy ve araçsız hayatta kalınamıyor diye katlanıyoruz.

Vallaha kapımızda arabamız var ama nişanlım da bende araba kullanmak zorunda kalmadığımız bir yere taşınmak için gün sayıyoruz. Arabayı park etmekle uğraş, köylünün biri gelir çizer mi diye çekin. Üstüne dünya kadar benzin masrafı ve bakım masrafı var. Sırf yaşadığım yer bir köy ve araçsız hayatta kalınamıyor diye katlanıyoruz.
Büyükşehirlerde park yeri bulmak gerçekten işkence. Park yeri aramak ve park parası ödemek yerine taksiyle geldiğimde daha ucuza ve hızlıya geldiği oluyor. Hele sokakta parkın ücretli olduğu yerler korkunç. Saatlik €15 ödemem gerektiği olmuştu. Merkezden uzak yerlere gidilmedikçe araba gerçekten sadece stres kaynağı. İstanbul veya Paris trafiği gibi bir yerde bir gün geçiren daha araba kelimesini duyunca o stresi tekrardan yaşıyor.

Allah düşürmesin hocam. Şimdi her şey sıra sıra olur. Sen onun beğendiği yeri gezeceksin, o da senin beğendiği yeri gezecek.
Hocam benimle beraber gratis gezmek isteyen kız benimle olmasın zaten. Beni hiç tanımamış demektir. Sırf gratis de değil, ben sevgilim ile niye mağaza geziyim, kafeye falan giderim.

Arabana bakarak sana gelecek kız hiç gelmesin daha iyi. Yemene içmene keyfine bak, çalışıp kendine bir Tofaş'ya da eski Toyota alarak arabalar alemine gir. Yavaştan kendini yükselt.
Randevularda "işini kolaylaştırmak için" araba diyor arkadaş, hatunun iyisi gündelik/haftalık buluşmaya sırf araba için gelmez zaten.

Peder arabayı vermiyor. Anlamadım gitti kötü kötü arabalarla uzun yol yaptım ben hala güvenmiyor.

Bir kızla buluşacaksın yaş olmuş bilmem kaç. Otobüse bin de diyemiyorsun artık çoğu şey maddiayata baktığından haliyle senden araba bekliyor. Bir sürü buluşma fırsatı kaçırıyorum.

Ayrı bir yaşadığın yer olmaması da kötü. Kıza bana gel kahve içelim diyemiyorsun. Bir ev kiralamaya çalışıyorsun sonra kız ekiyor paran boşa gidiyor :d

Yani aile evinde kalıyorsan bir de araban yoksa ilişki işini unutalım o zaman yavaştan.
Benim yaşım küçük senden muhtemelen ama 100% katılıyorum.