Kaynak kullanımım düşmüyor ve bir kez daha tıklanınca sanki hazırda açıkmış gibi direkt açılıyor.
Bu sadece Youtube'da oluyorsa şimdilik bir sıkıntı var gibi. Başka bir sekmede olmazken sadece Youtube'da oluyor dediğin gibi. Bazen de kapanıyor. Düzeltirler umarım yakında.

Bu sadece Youtube'da oluyorsa şimdilik bir sıkıntı var gibi. Başka bir sekmede olmazken sadece Youtube'da oluyor dediğin gibi. Bazen de kapanıyor. Düzeltirler umarım yakında.
Varsayılan olarak Google Takvim ve Gmail o kare favori sekmelerde. Close favourite diyorum, site fark etmeksizin, kaynak kullanımı düşmüyor ve kapanmıyor da bence. Çünkü basar basmaz açılıyor. 50 Mbps internette o imkansız yani, bir yüklenme süresi falan olması lazımdı.

İleride de geleceğini sanmıyorum.

Güle güle, Bekleme Listesi.
Merhaba Windows
.
ADKq_NbQO37MsDfhZFclDnrX22JMvPpDMZeJjlmKiwTJmBMHirVtE-d_w7sUUYbFLgY0gISOOAhW0D8xVAHtUdelkQhR-0LQIHIw1RkiCQvuM0b_iFo2AaJJ8A8myIOtj2UbcilWhq4Jq149eAabLcY5awZ4reLsB0UDdAA=s0-d-e1-ft
Selam,

Josh burada, Tarayıcı Şirketi'nin CEO'su! Bugün Tarayıcı Merkezinde oldukça büyük bir gün olduğundan bu notu size yazıyorum.

Bugün Arc'ın Windows 11 için Windows'ta genel sürümü . Bekleme listesi yok, beta yok, yalnızca büyük bir indirme düğmesi var.

ADKq_NYUBrZIzkAW2ID6gGvKMUrdDMy9Wf4QS8TNLzp_rVjTOTmliuwVYpA6bV7s5hOylSyzZId0p8eAJdBcHNt_NR3Ljbb-cmRnsPrrF1qdNNoxfbjn9mc1tUMY4dRNXNDr3bxdWBbFZPawE81u6tLBjExqrtrAsNsj-u0=s0-d-e1-ft

Windows 10 kullanıyorsanız sıkı durun! Bunu desteklemek 1 numaralı önceliğimizdir - ve bunu yapar yapmaz sizi bilgilendireceğiz .
ADKq_NZw5vo3vsjX_JAuuQgO8bcaFAgdnSG4276w30l5JrBMHDey1gmMzeiLv8MnTn_EQJoeSsm2NbCYkwEiHFht8tskgs_dmMuFhSHGdd1vMBLiB8b8jpAwAJegAYYnO6nN84r3fbpetyNmWNjeAz01b2ykBhh5eKHOugE=s0-d-e1-ft
Son birkaç aydır, birlikte çalıştık Arc'ın en iyi özelliklerini Windows'a getirmek için 200 bin beta test kullanıcısı ve sizin için 3 şey yapacağını umduğumuz bu yeni tarayıcıyı oluşturun:
  • Farklı yönlerinize yer açmanızı sağlar.
    Yaratmak, çalışmak veya ders çalışmak için ayrı Alanlar gibi .
  • En iyi işinizi yapmak için mükemmel kurulumu bulmanıza yardımcı olur.
    Bölünmüş Görünümlerle çoklu görev yapmak veya Temanızı seçmek gibi .
  • Yalnızca ihtiyaçlarınızı karşılamakla kalmaz, aynı zamanda onları öngörür.
    Gözetleme sekmeleri veya keyifli bir otomatik Mini Oynatıcı gibi .
Ve bu hâlâ bu yolculuğun sadece başlangıcı; bize katılacağınızı umduğumuz bir yolculuk.
ADKq_NZw5vo3vsjX_JAuuQgO8bcaFAgdnSG4276w30l5JrBMHDey1gmMzeiLv8MnTn_EQJoeSsm2NbCYkwEiHFht8tskgs_dmMuFhSHGdd1vMBLiB8b8jpAwAJegAYYnO6nN84r3fbpetyNmWNjeAz01b2ykBhh5eKHOugE=s0-d-e1-ft
ADKq_NbrYC_Ej45R9_yRpL-4nmOl2mXcuKelY4KTpReb8DDD2NlkJ8EJXvpK3ecM_2AbHVXcSe4W3lXZVn1E5Bb3h-hsUcMY5P7tFPL2qn8zweVGYmNXM3dPsA3AO9B3--ZkdJsLvC8oc_vDfZhNHszVStO5n5GO5NSlp-k=s0-d-e1-ft
"İnterneti kullanmanın daha iyi bir yolu" - Başkalarının Arc hakkında sevdiği şeyler
Ve onu bizden almayın! Arc hakkında neyi sevdiklerini ve neleri geliştirmemizi umduklarını diğer üyelerden doğrudan öğrenin.
  • Windows Central'dan Zac Bowden'dan neden "Arc for Windows, içi de dışı da güzel ve benzersiz bir web tarayıcısıdır" diye düşündüğünü dinleyin.
  • Veya The Verge'daki Tom Warren'dan Arc'ın neden " günümüzde interneti kullanma şeklimize yenileyici bir yaklaşım " olduğu.
Şimdi dalma sırası sizde!

Lütfen Arc'ı bir deneyin ve ne düşündüğünüzü bize bildirin; sizi dinliyoruz.
Arc'ın Windows'ta ilk günü. Gidecek uzun bir yolumuz var ama her üyemiz de bu yolculukta olmasaydı burada olmazdık.
Arc'ı buradan indirin ve internette görüşürüz.
Josh ve Tarayıcı Şirketindeki arkadaşlarınız
ADKq_Na0oTn2JQj9E_MKMLARh4-oOiD37P-699Jp4ePv9QpqAFYuIbVCvmlUtxMWQGWANg7J4YHrqkaTh9DfdHxQcrewqTrdWsAFIu0ZDqqz57KWXRyXQKEL8brvxb1AvM72Mc-vafAwCpGCUOsbZngl4f1BX-BOicLNDSc=s0-d-e1-ft
Böyle bir mail gelmişti.
"Windows 10 kullanıyorsanız sıkı durun! Bunu desteklemek 1 numaralı önceliğimizdir - ve bunu yapar yapmaz sizi bilgilendireceğiz"
Burda geleceğini belirtiyor.

Bugün yükledim. Arkaya resim koymayı bulamadım. Sadece renk seçmek pek cezbedici değil. (O koca ekrana bir Porsche yakışırdı.) Arama çubuğu biraz garipti. RAM kullanımı olarak Edge ile kıyaslayınca bende Edge daha çok RAM kullanıyordu. Kendi çeviri aracı varsa da ben göremedim.
Çok sade ve temel şeyler için yeterli olsa da aradığım temel özellikleri bulamadım. Eğer yapılamıyorsalar silerim büyük ihtimalle.

Birkaç saattir aktif olarak kullanıyorum. Arc'ta kalacağım, gayet güzel ve ferah. Tek bir hata var, nadiren 60 Hz oluyor ama yine de iyi.

Tüketim biraz fazla gibi ama sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör: