Muhammet.exe

Başarılı
Kulaklığı hem oyun için hem de müzik dinlemek için kullanacağım, sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arctis 7+ iyi bir kulaklik degil. 7 serisindeki tek iyi kulaklik Arctis 7 2017 idi lakin o da artik satilmadigi icin alinabilir bir model degil.

Nova 7 ise fabrika cikisli kotu bir ses profiline sahip. Low-bass ve mid-bass bolgesi cok yuksek oldugu icin tizlerde kayip gorulebiliyor, buna ek olarak 5 kHz bolgesindeki dusuklukten oturu de tizler temiz ve gercekci bir sekilde elde edilemiyor. Tabii Nova 7 ile alakali yazdiklarim tamamen teorik kaciyor, zira kulakligin ekolayzere olan tepkisini bilmiyorum, bunun icin o urunu satin almam gerekiyor veya cok derin arastirma yapmam gerekiyor lakin Nova 7 alip da gercek anlamda bu kulakliga kafa yoran bir kullanici bulmak oldukca zor cunku bu kulakligi alan kullanicilarin cogu oyun agirlikli takilan ve kablo derdim olmasin diyen siradan kesim. Muzik dinlemek isteyen birisi Nova 7 almaz.

Arctis 7+ bizzat kullanıyorum. PS5'in en iyi kulaklıklarındandır. 3D ses desteği de var. Hangi platformlarda kullanacaksınız ? PC platformunda kullanacaksanız, Steelseries uygulaması ile ses şiddetini arttırabilirsiniz. Gayet te güzel bir kulaklıktır. Bir tık mikrofon kalitesi pek iyi değil. Telefon, PS5 bunlar da malesef ses şiddeti bir tık düşük kalıyor, Steelseries uygulaması olmadığı için. Ama yeterli geliyor bana. Ben bizzat kullandığım için PS5 ve PC'de memnunum. PS5,PC,Typ c telefonlar bir çok cihaza uyumlu. Ama direkt müzik için tabi farklı kulaklıklara yönelmen elzem bir durum.

eğer iyi bir bütçen varsa Beyerdynamic dt 990 pro öneririm , 80 ohm al , tabi ses kartın varsa , bu önermemin nedeni oyuncu kulaklıkları bana tamamem dolandıcılık gibi geliyor , kaliteleri çok kötü , sub ları berbat , o yüzden hem oyun hemde çok kaliteli müzik dinlemek istiyorsan dt 990 pro al

Arctis 7+'de PC' de kullanıyorum. Yazılımı çok iyi, sesini arttırabiliyorsunuz yüksek şiddet sese çıkabiliyor. Ergonomisi de çok iyi. Kulağınıza taktığınız da 3-4 saat hiç çıkartmasanız bile rahatsız etmiyor. Ped'leri yıkanabiliyor. Kalitesi de gayet iyi. Şarjı çok iyi, bitmek bilmiyor. Mikrofon kullanmadığınız da içine saklanıp, rahatsız etmiyor. Beyaz rengini kullanıyorum, çok güzel rengi de var. Ben hem PS5 hem de PC'de kullanıyorum, tavsiye ederim. Bu kulaklık 2.4 GHZ ile çalışıyor, bluetooth yok. Type-c dongle ile bağlanıyor PC'ye.