Bütçe
1700
Yorumlar pek iyi değil ama çabuk arıza yaptığı söylenmiş ayrıca mikrofon için 2 ayrı uçlu çevirici almak gerekiyormuş içinden çıkmıyor.

Amazon yorumlarında görmemiştim siteyi atabilir misiniz? Mikrofon konusunda bir sıkıntım yok hem HyperX çeviricim var hem laptop kullandığım için ikisini tek girişte kullanabiliyorum.

@TırcıDerler şimdi almak için çok mu eski?
Kumaş yastik daha güzel bi de. Kumaş yastikli öneriniz var mıdır?

Amazon yorumlarında görmemiştim siteyi atabilir misiniz? Mikrofon konusunda bir sıkıntım yok hem HyperX çeviricim var hem laptop kullandığım için ikisini tek girişte kullanabiliyorum.

Kumaş yastik daha güzel bir de. Kumaş yastikli öneriniz var mıdır?

Siz atmışsınız linki oradan gördüm zaten konu başında.

Aşağıdan sadece Arctis 1P olan için seçince çıkıyor çünkü diğer ürünlerinde yorumları karışık.

Kumaş yastik daha güzel bi de. Kumaş yastikli öneriniz var mıdır?
2023 Yılında aldım. Şu an alırmıyım derseniz bütçemi zorlardım daha başka bir logitech kulaklık alırdım. şu an kulaklığın fiyatı kaç tl bilmiyorum uçuk ise G332 almayın.

1777 tl Şu an kesinlikle alınmaz.

2023 yılında aldım. Şu an alır mıyım derseniz bütçemi zorlardım daha başka bir Logitech kulaklık alırdım. Şu an kulaklığın fiyatı kaç TL bilmiyorum uçuk ise G332 almayın.

1700.

Siz atmışsınız linki oradan gördüm zaten konu başında.

Aşağıdan sadece Arctis 1P olan için seçince çıkıyor çünkü diğer ürünlerinde yorumları karışık.

1 yıldız yorumlarda görmüştüm o zaman riske atmaya değmez mi diyorsunuz?

1717973510490.webp
Asıl alacak olduğum buydu 900 TL den nerelere gelmiş.

Hocam bu bütçede zor biraz.

Logitech G432 var ama biraz büyük. Pedleri deri 7.1 ses kartı ile geliyor dtsx 2.0 var ancak pedleri soyuluyor bir süre sonra ısınma yapabilir bu havalarda ancak pedleri değiştirilebiliyor ayrı satılıyor. Muadil kumaş olanları.

Ben BlackShark V2 aldım düz Special olmayan şu an bu ürün bulunmuyor. Ama 2K üstü fiyat.

Yani bütçe biraz arttırın derim.