Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Drop yemesi RAM'in arızasına bağlı değildir. Drop yediriyor diye arızalı diye bir durum yok. Memtest86 testini üst üste 2-3 kere tekrarlamanı öneririm. XMP veya O.c yapılı ise açık şekilde yaparsan daha fazla hata yeme riski var.
Tabii ki de bozuk olsa da bu testlerden geçemez diye bir şey yok ama geçmesi çok çok zor. Her programın hata veya yanılma payı olabileceğini unutma.
Tabii ki de bozuk olsa da bu testlerden geçemez diye bir şey yok ama geçmesi çok çok zor. Her programın hata veya yanılma payı olabileceğini unutma.
glitch64bit sürüm
Uzman
Yoktur.
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
Drop yemesi RAM'in arızasına bağlı değildir. Drop yediriyor diye arızalı diye bir durum yok. Memtest86 testini üst üste 2-3 kere tekrarlamanı öneririm. XMP veya O.c yapılı ise açık şekilde yaparsan daha fazla hata yeme riski var.
Evet geçebilir. Ayrıca drop yediren RAM diye bir şey yok.
Oyunda ışınlandıktan sonra mouse çevirince, fareyi bir anda çevirince, yetenek kullanınca FPS düşüyor. Forumda konusunu açtım herkes RAM dedi. Ben de anlamadim ki.
Son düzenleyen: Moderatör:
Onun için ayrı bir konu açmalısın bence. Tüm donanımlarını ve öelliklerini de yazmalısın konu açarken.Oyunda ışınlandıktan sonra mouse çevirince, fareyi bir anda çevirince, yetenek kullanınca FPS düşüyor. Forumda konusunu açtım herkes RAM dedi. Ben de anlamadim ki.
Onun için ayrı bir konu açmalısın bence. Tüm donanımlarını ve öelliklerini de yazmalısın konu açarken.
Açtım zaten, insanlar RAM dediği için ben burada drop yediren RAM diyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Etiketler misin beni konuya? Başağrım artmazsa ilgileneyim.Açtım zaten, insanlar RAM dediği için ben burada drop yediren RAM diyorum.
- Makaleler
- 1
RAM'lerim Memtest 86'yı sorunsuz geçmişti fakat TestMem5 anta Extreme 777'de hata vermişlerdi.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-