Sıradan İnsan

Başarılı
Arkadaşlar yazım hatam olabilir. Kusura bakmayın. Şunu demek istiyorum. Benim bir arkadaşım 2 yıllık "Optisyenlik" bölümünü kazandı. Bu bölüm de benim okuduğum üniversitenin sağlık hizmetleri meslek yüksekokulunda yer alıyor. Neden burası geldi de diğer sağlık hizmetleri meslek yüksekokullarına gelmedi? Anlamış değilim. Çünkü diğer sağlık hizmetleri meslek yüksekokullarında da bu "Optisyenlik" bölümü var. Ayrıca ben kendi üniversitemin sağlık hizmetleri meslek yüksekokuluna da baktım. Böyle bir bölüm yer almıyor. Ben sağlık bilimleri fakültesinde okuyorum.

Arkadaşınız o bölümü üst sıraya yazmıştır ya da o bölüme sıralaması yetmiştir ve oraya gelmiştir. Sıkıntı olan ne anlamadım ? Bir daha anlatmayı dener misiniz ?
Normalde şöyle benim okuduğum üniversitemde sağlık hizmetleri meslek yüksek okulu var. Ama ben kendi üniversitemin bu sağlık hizmetleri meslek yüksekokulu sitesine baktığımda optisyenlik bölümü yer almıyor. Normalde Aksaray'da diğer sağlık hizmetleri meslek yüksekokullarında bu bölüm var diye düşünüyorum yani şunu demek istiyorum neden o diğer sağlık meslek hizmet yüksek okulları gelmedi de benim üniversite geldi? Olay bundan ibaret.

Normalde şöyle benim okuduğum üniversitemde sağlık hizmetleri meslek yüksek okulu var. Ama ben kendi üniversitemin bu sağlık hizmetleri meslek yüksekokulu sitesine baktığımda optisyenlik bölümü yer almıyor. Normalde Aksaray'da diğer sağlık hizmetleri meslek yüksekokullarında bu bölüm var diye düşünüyorum yani şunu demek istiyorum neden o diğer sağlık meslek hizmet yüksek okulları gelmedi de benim üniversite geldi? Olay bundan ibaret.
Meslek Yüksek Okulunun Tıbbi hizmetler ve teknikler bölümünün altında 3 farklı bölüm var bunlardan birisi de optisyenlik. Arkadaşınız da orayı kazanmış.

Arkadaşlar yazım hatam olabilir. Kusura bakmayın. Şunu demek istiyorum. Benim bir arkadaşım 2 yıllık "optisyenlik" bölümünü kazandı. Bu bölüm de benim okuduğum üniversitenin sağlık hizmetleri meslek yüksekokulunda yer alıyor. Neden burası geldi de diğer sağlık hizmetleri meslek yüksekokullarına gelmedi? Anlamış değilim. Çünkü diğer sağlık hizmetleri meslek yüksekokullarında da bu "optisyenlik" bölümü var. Ayrıca ben kendi üniversitemin sağlık hizmetleri meslek yüksekokuluna da baktım. Böyle bir bölüm yer almıyor. Ben sağlık bilimleri fakültesinde okuyorum.

Siz de mi asü'desiniz? Gözlerim yaşardı. Benden başka biri de okuyormuş.