Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
1
Yer
SUBARU Corporaiton
Bir konu açtıktan sonra yeni konu açmak istediğimizde bildiğiniz gibi belli bir süre beklememiz gerekiyor. Sizin için durum nasıl bilmiyorum ama ben bazen bir konu açtığıımda aklıma cevabını bulamadığım başka bir konu geliyor ve o konuyu açamıyorum. Bu bekleme süresi 1 kereliğine olmasa. Yani bir konu açtıktan sonra 2. konuyu açabilelim. 2. konudan sonra bekleme süresi gelebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -4 Eksi
Direkt kalkabilir de mantıklı geldi. İnceleme yazdıktan sonra soru soracağım 30 dakika beklemek zorunda kalıyorum. Artıladım.

Bir kereliğine olsa ne olur, olmasa ne olur? Olacaksa kalıcı yapılmalı, ama yönetim buna hiçbir şekilde izin vermez.

Moderatörlerde insan, onlara da el insaf. Hep kendi açınızdan düşünmeyin, empati kurun. Eğer dediğiniz şey olursa konu açma sayısı günlük 2 katına bile çıkabilir. Moderatörler nasıl yetişsin?

• Düşündürücü
İfadeler: 409
Bir konu açtıktan sonra yeni konu açmak istediğimizde bildiğiniz gibi belli bir süre beklememiz gerekiyor. Sizin için durum nasıl bilmiyorum ama ben bazen bir konu açtığıımda aklıma cevabını bulamadığım başka bir konu geliyor ve o konuyu açamıyorum. Bu bekleme süresi 1 kereliğine olmasa. Yani bir konu açtıktan sonra 2. konuyu açabilelim. 2. konudan sonra bekleme süresi gelebilir.
Bence, 24 saat içinde istediğimiz zaman 3 defa konu açabilmeliyiz. 3 paylaşım hakkı dolduktan sonra 24 saat beklemek gerekebilir, bu sınır belki 5'e de çıkarılabilir.

Direkt kalkmasın ve beklensin. MonanımForum veya Monanımarşivi gibi sitelerde bu süre yok ve o kadar saçma konular açılıyor ki anlatamam. Forum dediğin disiplinli olmalı. Sen fotoğrafçılık konusunu ekran kartı konusunda açamazsın. Herkes de bu kadar bilgili olamayabiliyor. İşte bu noktada moderatörler düzeni sağlıyor. Bu yüzden konu onaydan geçmeden yayınlansın demek yerine moderatörler daha aktif çalışsın demek daha iyi olur.

Direkt kalkmasın ve beklensin. MonanımForum veya Monanımarşivi gibi sitelerde bu süre yok ve o kadar saçma konular açılıyor ki anlatamam. Forum dediğin disiplinli olmalı. Sen fotoğrafçılık konusunu ekran kartı konusunda açamazsın. Herkes de bu kadar bilgili olamayabiliyor. İşte bu noktada moderatörler düzeni sağlıyor. Bu yüzden konu onaydan geçmeden yayınlansın demek yerine moderatörler daha aktif çalışsın demek daha iyi olur.
Burada da o saçma konulardan açılıyor, bu durumla alakası yok yani.

Burada da o saçma konulardan açılıyor, bu durumla alakası yok yani.
Konuların hiçbiri saçma değil ve burada kimse konunuz saçma diye yadırganmadı bu güne kadar. Söylemek istediğim şey anladığınız şeyden çok farklı. Ana konuya odaklanmak gerekirse forum disiplini hak ediyor ve bu konudaki belirtilen düşünce disiplini ve düzeni bozacaktır.