Artık berbere gitmemeye karar verdim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dr.dre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    karar
Saç, sakal sadece görünüş amaçlı kestirilmez ki; rahatlamak için de kesilir. Uzun saçı hiç sevemedim. Bugüne kadar uzadığında gidip kestiriyorum genellikle.

Saç, sakal sadece görünüş amaçlı kestirilmez ki; rahatlamak için de kesilir. Uzun saçı hiç sevemedim. Bugüne kadar uzadığında gidip kestiriyorum genellikle.
Saç uzatmak meşakkatli iş. Kısa saç gerçek bir konfor.

Uzun saç tavsiye ederim ya da 3 numara. Şahsen aynada kendimi güzel görmeyi sevdiğimden babama kestiriyorum toplatıyorum daah doğrusu, saçlarım uzun) istediğim şekilde ve evet fazlasıyla da tatmin oluyorum çünkü fazlasıyla egoistim

Kısa saça şekil vermek özellikle de saç tipine göre işkence, sevmiyorum. Uzun saç hele de kıvırcıksa ne kadar bitik ve rezil durumda olursan ol güzel duruyor.

Ondan sonra neden beni sevmiyorlar ühü ühü diye konu açarsan yok yazan ghost rider atarım.

Bir yıla buna dönüşeceğim. Al Pacino. Serpico.

Eki Görüntüle 51562
Aynaya bakınca sıkıntı çöker adama. 5 gün bakım yapmazsam ilk insana dönüşüyorum. Genetikle de alakalı bazı ciltlerin hiç bakıma ihtiyacı yok mesela, ama genetiğinin en iyisi olmak varken niye iyisi olasın ki? Kendini beğenirsen başkalarının şeyine de ihtiyacın kalmıyor. Mental da olarak iyidir.

Konuda dediğin durum ABD'de çok fazla homeless olmasına ve kendilerinin bunu, bu hayatı seçmesine benziyor, kendini beğenirsen dışarı çıkıp sosyalleşesin de geliyor ve o özgüveninin aurası ister istemez hissediliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saç, sakal, ağda, saç yıkama, yüz ve saç maskesi ile 350 alıyorlar benden.
250 iyiymiş yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…