Detaylar
Kim cevapladı?Saç uzatmak meşakkatli iş. Kısa saç gerçek bir konfor.Saç, sakal sadece görünüş amaçlı kestirilmez ki; rahatlamak için de kesilir. Uzun saçı hiç sevemedim. Bugüne kadar uzadığında gidip kestiriyorum genellikle.
dr.dre
Deneyimli
Bir yıla buna dönüşeceğim. Al Pacino. Serpico.
Uzun saç tavsiye ederim ya da 3 numara. Şahsen aynada kendimi güzel görmeyi sevdiğimden babama kestiriyorum toplatıyorum daah doğrusu, saçlarım uzun) istediğim şekilde ve evet fazlasıyla da tatmin oluyorum çünkü fazlasıyla egoistimYani sabahtan akşama kadar evdeyim. Bir şey yaptığım yok. Sosyal hayatım yok. Arada sırada 2 farklı arkadaşımla dışarı çıkıyorum o da nadir.
Saçıma başıma bakıp ne yapacağım ki? Zaten 1 aydır gitmiyorum. Uzun bir süre de gitmeyi düşünmüyorum. Her gittiğimde 250 TL alıyor zaten adam. O 250 TL ile gider yemek yerim daha iyi.
Aynı şekilde sakalımı da kesmeyeceğim. Bir ara 1 saate yakın düzeltmek için uğraşıyordum banyoda. Fakat neden? Zaten yüzümü ailem dışında doğru dürüst kimse görmüyor.
Kişisel bakım cart curt ayaklarına girmeye gerek yok. O sosyal ve işinde gücünde insanlar için geçerli. Yani sen sabahtan akşama kadar evdeysen, dışarı çıktığında görüşmen gereken kişiler yoksa ne yapacaksın kişisel bakımı. Evde aynada kendine bakıp tatmin mi olacaksın? Tamamen anlamsız.
Kısa saça şekil vermek özellikle de saç tipine göre işkence, sevmiyorum. Uzun saç hele de kıvırcıksa ne kadar bitik ve rezil durumda olursan ol güzel duruyor.
Yani sabahtan akşama kadar evdeyim. Bir şey yaptığım yok. Sosyal hayatım yok. Arada sırada 2 farklı arkadaşımla dışarı çıkıyorum o da nadir.
Saçıma başıma bakıp ne yapacağım ki? Zaten 1 aydır gitmiyorum. Uzun bir süre de gitmeyi düşünmüyorum. Her gittiğimde 250 TL alıyor zaten adam. O 250 TL ile gider yemek yerim daha iyi.
Aynı şekilde sakalımı da kesmeyeceğim. Bir ara 1 saate yakın düzeltmek için uğraşıyordum banyoda. Fakat neden? Zaten yüzümü ailem dışında doğru dürüst kimse görmüyor.
Kişisel bakım cart curt ayaklarına girmeye gerek yok. O sosyal ve işinde gücünde insanlar için geçerli. Yani sen sabahtan akşama kadar evdeysen, dışarı çıktığında görüşmen gereken kişiler yoksa ne yapacaksın kişisel bakımı. Evde aynada kendine bakıp tatmin mi olacaksın? Tamamen anlamsız.
Ondan sonra neden beni sevmiyorlar ühü ühü diye konu açarsan yok yazan ghost rider atarım.
Hiken
Yetkin
İstanbul'da nerede saç 100 TL?Saç 100₺, saç sakal 150₺ Türkiye'de işini adil yapan berberlerde.
Aynaya bakınca sıkıntı çöker adama. 5 gün bakım yapmazsam ilk insana dönüşüyorum. Genetikle de alakalı bazı ciltlerin hiç bakıma ihtiyacı yok mesela, ama genetiğinin en iyisi olmak varken niye iyisi olasın ki? Kendini beğenirsen başkalarının şeyine de ihtiyacın kalmıyor. Mental da olarak iyidir.
Konuda dediğin durum ABD'de çok fazla homeless olmasına ve kendilerinin bunu, bu hayatı seçmesine benziyor, kendini beğenirsen dışarı çıkıp sosyalleşesin de geliyor ve o özgüveninin aurası ister istemez hissediliyor.
Bulman lazım. Ben Ankara, Ordu, Nevşehir vb. birçok ilde bulabiliyorsam araştırırsan sen de bulabilirsin.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Saç, sakal, ağda, saç yıkama, yüz ve saç maskesi ile 350 alıyorlar benden.
250 iyiymiş yine.
250 iyiymiş yine.