Herkes asgari ücret alana kadar durmayacaklar sanırım.
Bir ülkede asgari ücret ile çalışan sayısı ne kadar çoksa sorun o kadar çoktur.
Herkes asgari ücret alana kadar durmayacaklar sanırım.
Sadece emekli maaşı yüzünden oy vermeyecekse pardon ihtimali olduğunu söylüyorsa ben buna net gülerim.Emekli maaşı hala asgari maaştan düşük. Babam bile AKP nasıl böyle bir şey yapar diye epey sinirlenmişti. Ben siyasi konuda tarafsızım bu arada, ama babam bile AKP'den soğuduğunu ve ileride oy vermeme ihtimali olduğunu belirtiyor. Sebebi ise emekli maaşlarına gereken zammın yapılmaması. Birkaç ay sonra yapılsa bile ben şahsen yeterli zam geleceğini düşünmüyorum. Başka şehirde yaşayan annem 60.000 TL aylık öğretmen maaşı alırken, emeklilere bu kadar az maaş bağlanması, bence de haksızlık ve gelir adaletsizliği getiren bir durum.
Nasıl yani?Sadece emekli maaşı yüzünden oy vermeyecekse pardon ihtimali olduğunu söylüyorsa ben buna net gülerim.
Sizce emekli maaşına bu sefer neden gereken zam yapılmadı?Yine birçok çalışan bu ücretin altında para alacak. Maaşı asgari gösterip, el altından bir kısmını geri isteyecek işverenler.
Babanızın ileride oy vermeme ihtimalini sadece emekli maaşlarının olması gereken seviyede olmadığı için vermeyeceğini belirtmişsiniz ben bunun için yazdım bu cümleyi. Çünkü babanızın maaştan önce düşünmesi gereken daha çok şey var çünkü. Bu arada anneniz hangi şehirde çalışıyor baya iyi maaşı çünkü.
Samsun şehrinde ve 30 yıllık öğretmen olduğu için normal.Babanızın ileride oy vermeme ihtimalini sadece emekli maaşlarının olması gereken seviyede olmadığı için vermeyeceğini belirtmişsiniz ben bunun için yazdım bu cümleyi. Çünkü babanızın maaştan önce düşünmesi gereken daha çok şey var çünkü. Bu arada anneniz hangi şehirde çalışıyor baya iyi maaşı çünkü.