İnsanlar ilk maaşını şubatta alacak. Bunlar şimdiden başladı zamma.

Gerçekten kaliteli bir yatak odası takımı 70K civarına denk gelir. Kaliteden ödün verirseniz 20-25K civarına da bulabilirsiniz. Tabii 3 yıl sonra sağlam kalır mı bilemiyorum...
Ben bu yaz evlendim, eşyalarımı istikbal ve farklı yerlerden aldım toplamda 70k ödedim. Ben eşyalarımı 2022 Kasım ayında aldım ve düğüne kadar depoda bekledi o zaman iyi ki almışım dedim.

Evet mesela ben nasıl zam alacağım diye düşünüyorum :D
Elbette sizin gelirinize dair yorum yapmam büyük küstahlık. Özür dileyerek söylüyorum ama 20-21K'dan fazlasını kabul etmezler diye düşünüyorum. Bir noktadan sonra aynı paraya 2 kişi alırım mantığına ulaşıyorlar. Sonra bu 2 kişi, o işi de beceremez ve kaliteli birini ararlar. 25K'dan aşağı teklif bulamazlar...

Elbette sizin gelirinize dair yorum yapmam büyük küstahlık. Özür dileyerek söylüyorum ama 20-21K'den fazlasını kabul etmezler diye düşünüyorum. Bir noktadan sonra aynı paraya 2 kişi alırım mantığına ulaşıyorlar. Sonra bu 2 kişi, o işi de beceremez ve kaliteli birini ararlar. 25K'den aşağı teklif bulamazlar...

Benim patronum bana istediğim zammı verir ancak bende onu yormak istemiyorum nasıl olacak oturulup konuşulacak yapılacak tek şey bu.

Bir zamanlar yediğim bu çikolata 5 TL'ydi sadece. Şimdi 29,90 TL diye gördüm geçenlerde. Bakalım sonra ne olacak. 😂

etiaf.webp

İstanbul'da geçinmek imkansız. Akrabam bile taksisi vardı, sattı kırsala gitti.