L

lauresxd

Ziyaretçi
Son zamanlarda aşırı alkol ve sigara içiyorum, beynim bulanık gibi hiçbir şey düşünemiyorum. Hatta dün bir markete girdim, benden sonraki adam kasada sigara aldı kendim sigara aldığımı zannedip yaşlı adamın sigarasını cebe indirdim. Öyle gidiyorum bir şey olmamış gibi adam da bir şey demiyor. Sonra ben kendim farkına vardım. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Aşırıya kaçma sadece. Aşırı kullanım sonucu beyin reseptörlerin vesaire kafayı yemiştir. Hem senin aşırıdan kastın ne bilmiyorum ama, alkolü 1-2 haftada 1 kere 35cl içmeye düşürebilirsin. Akşamdan kalmalığa karşı araştırma yapıp kendine uygun olanları uygula. Ne derece doğrudur bilmem fakat ben alkol gecem bittikten sonra sıcak duş alırım, yeşil çay veya ayran içerim, maden suyunun asidini azaltıp içerim, evdeki vitaminlerimden atarım. Uyanıncaysa soğuk duşun altına girdin mi tamamdır, normalden daha ayık olursun.

Sigaraya karşı bilgi sahibi değilim. Bırakmak istiyorsan fakat bırakamıyorsan geçiş aracı olarak vape kullanabilirsin. Ben bu tarz dumanlı şeyleri aşırı tükettikten sonra 1 tane biber/meyve yerim ve 1 bardak soğuk kefir içerim, en son dişimi fırçalarım. Sanki ağzımı yenisiyle değiştirmişler gibi olur.

Stresin nedeni nedir? Hiç psikiyatr veya psikoloğa gittiniz mi? Dışarıda durumuna yardım edebilecek bir sürü insan var, konuyu açtığınıza göre halinizden memnun değilseniz diye tahmin ediyorum.

Psikologların bir işe yaradığını düşünmüyorum. Boş ilaç yazıp gönderiyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör: