Greens1903 9

Becerikli
Merhaba, arkadaşlar yıllardır aşırı terliyorum, dahiliye, kardiyoloji, cildiye, kaç kez gittim ne bir hastalık konuldu ne bir şey çıktı. Yaz kış dışarı da daha çok terliyorum acun gibi siyah giyinmekten sıkıldım hamama girmiş gibi terler mi birisi, psikologa gittim oda bir şey yok dedi artık taksim meydanında aşırı terliyorum diye eylem yapmayı düşünüyorum doktorlar çözemiyor.

Hocam bu havada terliyorsanız normal. Yani hava sıcaklığı düşük olur nem çok yüksek olur yine normal.

Merhaba, arkadaşlar yıllardır aşırı terliyorum, dahiliye, kardiyoloji, cildiye, kaç kez gittim ne bir hastalık konuldu ne bir şey çıktı. Yaz kış dışarı da daha çok terliyorum Acun gibi siyah giyinmekten sıkıldım hamama girmiş gibi terler mi birisi, psikologa gittim oda bir şey yok dedi artık taksim meydanında aşırı terliyorum diye eylem yapmayı düşünüyorum doktorlar çözemiyor.

El, ayak, koltuk altı, bu kısımlar mı genel olarak?

Hocam bu havada terliyorsanız normal. Yani hava sıcaklığı düşük olur nem çok yüksek olur yine normal.
Hiperhidroz deniyor ona aşırı terleme doğru düzgün bir tedavisi yok krem falan veriyorlar işe yaramıyor bir takım işlemler daha var ama çok sağlıklı olmuyor mecbur bununla yaşamayı öğrenmek gerekiyor bende de var kendimi bildim bileli el, ayak, koltuk altı gibi yerlerde oluyor yaz kış sıcak soğuk fark etmeksizin her zaman olmasada oluyor hatta insanlarla tokalaşırken utanıyorum.

Merhaba, arkadaşlar yıllardır aşırı terliyorum, dahiliye, kardiyoloji, cildiye, kaç kez gittim ne bir hastalık konuldu ne bir şey çıktı. Yaz kış dışarı da daha çok terliyorum Acun gibi siyah giyinmekten sıkıldım hamama girmiş gibi terler mi birisi, psikologa gittim oda bir şey yok dedi artık taksim meydanında aşırı terliyorum diye eylem yapmayı düşünüyorum doktorlar çözemiyor.

Bende de aşırı terleme sorunu vardı. Dışarıda 2 3 dk durayim hemen terlerdim ama o zamanlar 90 kilo falandim boyumda 173 falandi galiba ama sonra zayiflayinca terlemem neredeyse gecti