Psikolog soru sordu yok diyor neredeyse tüm belirtilerin hepsi olacak öyle bakacağım diyor yani kısacası kafayı yemen lazım diyor.

En sonun da profesörlere parayla randevu alacağım onlarda çözemezse psikolojik yada dünya da ilk olabilir. :)
Bende de çok ağır bir şekilde var hocam. Psikolojik olmaması benim açımdan çocukluktan itibaren terlemememden belli, siz eskiden de bu şekil de terliyor muydunuz? Benim genel itibariyle elim çok terliyor. Şu an bile telefon elimden kayıp düşücek.

Bende de çok ağır bir şekilde var hocam. Psikolojik olmaması benim açımdan çocukluktan itibaren terlemememden belli, siz eskiden de bu şekil de terliyor muydunuz? Benim genel itibarıyla elim çok terliyor. Şu an bile telefon elimden kayıp düşecek.

El terlemesi benim bildiğim tiroidden oluyor, benim genelde en çok terleyen yerim koltuk altı alt bölge ve baş bölgesi ama dışardayken hamama girmiş gibi oluyorum. Bu psikolojik değil diyor dışarıda artan şey ne olabilir bedenden diyor herkeste beden var tek ben terliyorum. :)

El terlemesi benim bildiğim tiroidden oluyor, benim genelde en çok terleyen yerim koltuk altı alt bölge ve baş bölgesi ama dışardayken hamama girmiş gibi oluyorum. Bu psikolojik değil diyor dışarıda artan şey ne olabilir bedenden diyor herkeste beden var tek ben terliyorum. :)
Hocam Konsoloyunda sizin dediğiniz gibi terliyor, belki videolarını veya canlı yayınlarını izlemişsindir diye ordan örnek verdim. Strestendir diyeceğimde psikolojik değil diyorsunuz.

Hocam konsoloyunda sizin dediğiniz gibi terliyor, belki videolarını veya canlı yayınlarını izlemişsindir diye oradan örnek verdim. Strestendir diyeceğimde psikolojik değil diyorsunuz.

Ben demiyorum ki doktor diyor bana göre iki ihtimal var, birincisi psikolojik o daha ağır basıyor, ikincisi bedende bir şeyin fazla çalışması artık asistan doktorlardan ümidi kestim bulamıyor çözemiyorlar.