cyberblugy
Başarılı
Peki kuruma ilk gittiğinizde vücut kitle indeksiniz ortalama kaçtı hatırlıyor musunuz?
Hatırlamıyorum ama 165 cm boy ve 98 kilodaydım.
Peki kuruma ilk gittiğinizde vücut kitle indeksiniz ortalama kaçtı hatırlıyor musunuz?
Vkı 45'SE ilk olarak devlet +1 yıl zayıflama süresi verir, süre sonunda kilo veremezsen muaf sayılırsın ama bunu sağlık kurumlarına başvurarak belgelemen lazım yoksa süren dolduğunda asker kaçağı sayılırsın.
Üniversiteden kalma ertelemem duruyor ve 2027'de bitiyor. Vücut kitle indeksim 45 üstü. Ne yapabilirim, tecili bozdurmak istiyorum.
Direkt muafiyet verirler mi yoksa 1 yıl erteleme mi olur? Vücut kitle indeksim çok yüksek olduğu için direkt muafiyet diye biliyorum.
Kilomun askerlik ile alakası yok ben çocukluğumdan bu yana obezim. Mide ameliyatı olacağım.Askere gitmek vücut kitle endeksini 45 üstü tutmaktan daha mı zor geliyor?
Size vermemeleri normal
Aşçı yardımcısı ve sıhhi tesisat MEB onaylı kalfalık belgem var ayrıyeten lisans makine mühendisliği mezunuyum beni nereye verirler. Sizin dediğiniz insanlar kilolu sınıfındadır belki. Vücut kitle indeksim yüksek maalesef.Muafiyet için kilo veya kemik gibi olman önemsiz genelde askerde gördüğüm kadarıyla kilolu insanları genelde mutfağa hizmete zayıf insanları da haberci veya muhabere verirler senin durumunda eğer vucudunda eksik kemik veya önemli bir şey yoksa muaf vermezler mesela askerdeki arkadaşım trafik kazası geçirmiş ayağında platin var kemik eksikliği var diye adama 1 ay sonra muaf verdiler.
Kilomun askerlik ile alakası yok ben çocukluğumdan bu yana obezim. Mide ameliyatı olacağım.
Size vermemeleri normal.
Aşçı yardımcısı ve sıhhi tesisat MEB onaylı kalfalık belgem var ayrıyeten lisans makine mühendisliği mezunuyum beni nereye verirler. Sizin dediğiniz insanlar kilolu sınıfındadır belki. Vücut kitle indeksim yüksek maalesef.
3 senede veriyorlar. bende de sadece kilo sıkıntısı var başka bir hastalık yok çok şükür. ikinci ertelemem de bu senenin sonunda bitecek ve muaf tutacaklar.Ciddi bir rahatsızlığın yoksa kilodan ötürü çürük vermezler kolay kolay, 6 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor.