Asya ve Afrika da Low End cihazlardan para kazanılıyor. Oradaki insanlar zaten telefoncuda ne marka en ucuzsa onu alıyor çok takmıyor.Reeder ders çıkarmaya çalışmış ama başaramadılar.
Vivo tarafı artık low end cihaz üretmeyi bırakmalı!
Bir de bu listeye başka bir cihaz da ben ekleyeyim:
Yıl olmuş 2025 hala G36'lı cihaz çıkıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Asya ve Afrika da Low end cihazlardan para kazanılıyor. Oradaki insanlar zaten telefoncuda ne marka en ucuzsa onu alıyor çok takmıyor.
Aynı fiyata A06 var mesela? Niye gidip de bu telefonu alırsın
Bir de bu listeye başka bir cihaz da ben ekleyeyim:
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/general-mobile-era-30.html
Yıl olmuş 2025 hala G36'lı cihaz çıkıyor.
Fiyatı da ona göre... O fiyata telefon bulunabildiğine şükür edilmeli...
- Makaleler
- 6
o fiyata o telefon olmaz.Fiyatı da ona göre... O fiyata telefon bulunabildiğine şükür edilmeli...
A06 var ama biraz daha artarsa.Fiyatı da ona göre... O fiyata telefon bulunabildiğine şükür edilmeli...
PLS ekran ve 4 GB RAM... Ben onun yerine bunu tercih ederdim.
FHD+ ve IPS LCD panele sahip, A06'daki gibi pikselleri saymazsın en azından
- Makaleler
- 6
PLS ekran ve 4 GB RAM... Ben onun yerine bunu tercih ederdim.
FHD+ ve IPS LCD panele sahip, A06'daki gibi pikselleri saymazsın en azından.
A06 da piksel sayılmıyor. Bende öyle zannediyordum ama asla öyle değil.
GM telefonların artık alınma sebebi yok. Yazılımları o kadar ağırki, muhtemelen telefon güncellenmeyecek bir telefon
Ki 6K fiyat etiketinde 4 GB RAM gayet doğal.
- Makaleler
- 23
GM, Reeder vb. Markalar en agir android surumlerine sahip oluyor. Mesela Samsung'un 8 GB RAM'i ile Xiaomi'nin 12 GB RAM'li telefonu akicilik olarak esit. Xiaomi'nin 8 GB RAM'li telefonlari artik Samsung'un 6 GB RAM'li telefonlariyla ayni klasmanda. Tabii bu denklem Reeder'de mesela 16 GB RAM'e esit. Yani GM, Reeder vb. Markalarin 8 GB ve 12 GB varyasyonlari oldukca sakincali. Xiaomi'nin Redmi serilerinde 12 GB RAM'li versiyonlari yine iyi. Ayrica konu guzel olmus. Listeye yeni cikan tum Nothing telefonlari da ekleyebiliriz.A06 da piksel sayılmıyor. Bende öyle zannediyordum ama asla öyle değil.
GM telefonların artık alınma sebebi yok. Yazılımları o kadar ağırki, muhtemelen telefon güncellenmeyecek bir telefon
Ki 6K fiyat etiketinde 4 GB RAM gayet doğal.
- Makaleler
- 6
GM, Reeder vb. markalar en agir Android surumlerine sahip oluyor. Mesela Samsung'un 8 GB RAM'i ile Xiaomi'nin 12 GB RAM'li telefonu akicilik olarak esit. Xiaomi'nin 8 GB RAM'li telefonlari artik Samsung'un 6 GB RAM'li telefonlariyla ayni klasmanda. Tabii bu denklem Reeder'de mesela 16 GB RAM'e esit. Yani GM, Reeder vb. markalarin 8 GB ve 12 GB varyasyonlari oldukca sakincali. Xiaomi'nin Redmi serilerinde 12 GB RAM'li versiyonlari yine iyi. Ayrica konu guzel olmus. Listeye yeni cikan tum nothing telefonlari fa ekleyebiliriz.
Nothing eklenemez yine de Bir artısı oluyor. Ama bunların hiçbir şekilde artısı yok. Yani GM Reeder vs alınmaz artık.
- Makaleler
- 23
Bence eklenir fiyat politikasindan dolayi. OIS ve NFC olmayan telefona 18 bin istiyorlar. 4K 30 FPS ceken telefona 30 bin TL ustu fiyat bicmisler. Benim icin f/p olmayan hicbir telefon alinmamali.Nothing eklenemez yine de Bir artısı oluyor. Ama bunların hiçbir şekilde artısı yok. Yani GM Reeder vs alınmaz artık.
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young