GM telefonların artık alınma sebebi yok. Yazılımları o kadar ağırki, muhtemelen telefon güncellenmeyecek bir telefon :D

Ben hala anlamlandıramıyorum şunu. Çinli bir ODM'nin birkaç telemetrisi dışında AOSP Android işte :D. Nasıl ağır olmuş oluyor, hayır canlı inceleme fırsatım da oldu ve öyle bir ağırlık hissetmedim.

Nothing eklenemez yine de Bir artısı oluyor.

Nedir mesela :)? Ben daha öne çıktığı bir nokta göremedim o markanın cihazlarında...

Ben hala anlamlandıramıyorum şunu. Çinli bir Odm'nin birkaç telemetrisi dışında AOSP Android işte :D. Nasıl ağır olmuş oluyor, hayır canlı inceleme fırsatım da oldu ve öyle bir ağırlık hissetmedim.

GM 21 Plus vs kullanma fırsatım oldu. İnanılmaz ağır çalışıyor. Öyle AOSP Android gibi de değil. Daha kötü.

Nedir mesela :)? Ben daha öne çıktığı bir nokta göremedim o markanın cihazlarında...

Nothing 1 dışında artı cihazları pek yok ama modlar eklerse bir cihaz daha eklenecek.

GM 21 Plus vs kullanma fırsatım oldu. İnanılmaz ağır çalışıyor. Öyle AOSP Android gibi de değil. Daha kötü.

İyi de o cihaz bayağı eski tarihte kaldı. Bu Era ise iddialı olmasa da yeni bir seri sayılır.

Bu dediğin atıyorum Samsung S3 kötü diye S25 Ultra'ya da kötü demek gibi bir şey olmuyor mu :D?

Nothing 1 dışında artı cihazları pek yok ama modlar eklerse bir cihaz daha eklenecek.

Ekranı facia, şu cihazı ancak kullandıktan sonra nasıl bir balon olduğunu anlarsın. Ben böyle ne desem boş...

İyi de o cihaz bayağı eski tarihte kaldı. Bu era ise iddialı olmasa da yeni bir seri sayılır.

Bu dediğin atıyorum Samsung S3 kötü diye S25 Ultra'ya da kötü demek gibi bir şey olmuyor mu :D?

Örnek saçma olmuş. GM telefonlar genel olarak kötü telefonlar üretiyor. Sırf yerli diye alınmaz. Bir GM9 Pro vardı o kadar.

Ekranı facia, şu cihazı ancak kullandıktan sonra nasıl bir balon olduğunu anlarsın. Ben böyle ne desem boş...

Moderatorler birini ekledi.

Örnek saçma olmuş. GM telefonlar genel olarak kötü telefonlar üretiyor. Sırf yerli diye alınmaz. Bir GM9 Pro vardı o kadar.

Yerli diye önermiyorum bu sefer. FHD+ IPS LCD panel, Stereo hoparlör, fiyatına göre gayet başarılı ekran/gövde oranı, ortalama SoC, fiyatına göre yüksek miktarda RAM, sade tasarım, AOSP... Bu kadar avantaja rağmen A06 almazdım şahsen. Samsung'u severim ama A06 alacak kadar değil :D.

GM9 Pro'dan sonra elle tutulur GM24 Pro ve Phoenix 5G geldi.

Markanın kaderini bu sene tanıtacağı seri belirleyecek :).

Yerli diye önermiyorum bu sefer. FHD+ IPS LCD panel, Stereo hoparlör, fiyatına göre gayet başarılı ekran/gövde oranı, ortalama SoC, fiyatına göre yüksek miktarda RAM, sade tasarım, AOSP... Bu kadar avantaja rağmen A06 almazdım şahsen. Samsung'u severim ama A06 alacak kadar değil :D.

GM9 Pro'dan sonra elle tutulur GM24 Pro ve Phoenix 5G geldi.

Markanın kaderini bu sene tanıtacağı seri belirleyecek :).

Yazılım hariç donanım iyi olabilir. Ben A06 tercih ederdim ki denildiği kadar kötü değil.
GM9 Pro'dan sonra elle tutulur hiçbir telefonları olmadı bana göre. Zamanında IPhone'la kapışan kamerası vardı.

Reeder ders çıkarmaya çalışmış ama başaramadılar.

Vivo tarafı artık Low end cihaz üretmeyi bırakmalı!

Bir de bu listeye başka bir cihaz da ben ekleyeyim:

Yıl olmuş 2025 hala G36'lı cihaz çıkıyor.

Hocam fiyatına göre iyi bir telefon aslında era 30. bu fiyat bandına ya Omix X600 ya da era 30 alınır zaten. GM saf Android kullandığı için arayüzde çok akıcı hala GM 9 kullanan arkadaşlarım var bakıyorum da hiç kasmıyor. 6000 TL'lik telefonda G36 var diye eleştirmek yanlış olur bence.

Hocam fiyatına göre iyi bir telefon aslında era 30. bu fiyat bandına ya Omix X600 ya da era 30 alınır zaten. GM saf Android kullandığı için arayüzde çok akıcı hala GM 9 kullanan arkadaşlarım var bakıyorum da hiç kasmıyor. 6000 TL'lik telefonda G36 var diye eleştirmek yanlış olur bence.

6K ya daha iyi işlemcili cihazlar alınır.
Ayrıca GM9 Pro'daki yazılım ile şimdiki GM yazılımları farklı.