Yok hocam dediğin hiçbir model alınmaz iPhone’lar dahil.Bütçe düşük olduğu takdirde S8, S9, S10 gibi bir sürü 60 Hz telefon var.
Detaylar
Kim cevapladı?Yok hocam dediğin hiçbir model alınmaz iPhone'lar dahil.
Neden? Sebep sunmadan bir iddia süremezsiniz ortaya. 60 Hz olması performanstan ödün vermesi anlamına gelmiyor, 6 yıldır 60 Hz kullanıyorum ancak 120 Hz'i aratmıyor pek, telefonda test etmiştim.
asimavi1538
Uzman
sebebi nedir?Redmi Note serisine asla bulaşmayın. Hele ki Note 13-14'ler.
içten içe hep böyle düşünüyorum ama sizin gibi ifade eden çok yok forumaların çoğunda s24 fe al geç diyorlar.Samsung A serisi ve kısıtlanmış FE serisi alınmaz. Exynos'tan uzak durulmalıdır.
Çok kasıyormuş gibi his veriyor. Telefonumdan hiç memnun değilim zaten.Neden? Sebep sunmadan bir iddia süremezsiniz ortaya. 60 Hz olması performanstan ödün vermesi anlamına gelmiyor, 6 yıldır 60 Hz kullanıyorum ancak 120 Hz'i aratmıyor pek, telefonda test etmiştim.
S10+'ı çöpe atalım o zaman.
Ben de iPhone 15'i satacağım hocam, yok 60 Hz'e dayanamıyorum. Mi 11'den geçtim iPhone rezil ötesi.
Vay be. Xiaomi'den iPhone'a geçipte halen Xiaomi seven bir kişisin. Şaka bir yana sırf 60Hz diye bir telefona doğrudan kötü demek bence doğru değil. Note 13 Pro 5G telefonumu 60Hz kullanıyorum.Ben de iPhone 15'i satacağım hocam, yok 60 Hz'e dayanamıyorum. Mi 11'den geçtim iPhone rezil ötesi.
asimavi1538
Uzman
Çok kasıyormuş gibi his veriyor. Telefonumdan hiç memnun değilim zaten.
Her zaman değil ama ara ara kasılma hissi verir.
İşlemci RAM ve depolamaya göre değişiyor biraz gördüğüm kadarıyla.
Çok kasıyormuş gibi his veriyor. Telefonumdan hiç memnun değilim zaten.
Retarderson
Vallaha iPhone kötü akıllı kardeşlerime söylüyorum almasınlar.Her zaman değil ama ara ara kasılma hissi verir.
İşlemci RAM ve depolamaya göre değişiyor biraz gördüğüm kadarıyla.
Retarderson![]()
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-