Olivetti

Başarılı
Yeni topladığım bilgisayarda sebebini bir türlü bulamadığım post ekranı gelmiyor. RAM değiştirdim, BIOS sıfırladım.

Başka RAM ile denendi, BIOS sıfırlanıp
ekran kartı ile denendi.
  • Anakart ASUS B850M-K
  • işlemci 7800X3D
  • RAM Goodram 32 GB 2x16 GB IRDM Black V 6400 MHz CL32 DDR5
3FAEA9A9-B8F6-474F-8536-07AD251F3FBA.webp

8E3B24F4-8F57-4D4F-91EE-980FD8EFD0AE.webp

Hepsi tam ve eksiksiz sorunsuz bu güç ledini nasıl yapabilirim ordan belki neyde sorun var gözükür

İşlemci bulunamadı hatası başka bir kasadan Q led olan denedim sürekli yanıp sönüyor

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3 MB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:
Hepsi tam ve eksiksiz sorunsuz bu güç LED'ini nasıl yapabilirim oradan belki neyde sorun var gözükür.

İşlemci bulunamadı hatası başka bir kasadan Q LED olan denedim sürekli yanıp sönüyor.

Uzay sistem deneyin, işlemci mecbur sökülecek, anakart pimlerini kontrol etmen gerekli, yamulma yoktur inşallah.

Hepsi tam ve eksiksiz sorunsuz bu güç LED'ini nasıl yapabilirim oradan belki neyde sorun var gözükür.

İşlemci bulunamadı hatası başka bir kasadan Q LED olan denedim sürekli yanıp sönüyor.

Surekli yanip sonuyorsa ya sokette ya islemci de sorun var. İşlemciyi çıkarınız dikkatlice sonra pinlere bakiniz tekrar yerlestiriniz.

Uzay sistem deneyin, işlemci mecbur sökülecek, anakart pimlerini kontrol etmen gerekli, yamulma yoktur inşallah.

Eger islemci arizali ise bu siralar gördüğüm 3uncu 7800X3D olacak bu dusundurucu olmaya basladi.

Pinlerde sorun yok ter temiz duruyor bu şekilde taktığımda ışık sürekli yanıp sönüyor

Dosya Ekleri

• IMG_7108.webp
    IMG_7108.webp
    3,4 MB · Görüntüleme: 0
  • IMG_7107.webp
    IMG_7107.webp
    817,6 KB · Görüntüleme: 0