ASUS Prime B660M-K DDR4 sistemde RAM ayarı nasıl olmalı?

Zgoen32 11

Becerikli
Merhaba arkadaşlar, yeni sistemi DDR4 olarak topladım.

Anakartım: ASUS Prime B660MK DDR4
RAM'ler: Ballistix CL15 3000 MHz 2x8 GB RAM

BIOS ayarları nasıl olmalı? İşlemcim i5-12400F ve birkaç ayar yaptım. Sizin önerebileceğiniz başka ayarlar var mı?

@Ayhan Dönmez hocam, zamanında RTX 5070'te stuttering yaşıyordum; %1 Low FPS'ler yerdeydi. Şimdi %1 olarak iyiyim ama gene ufak stuttering olayı var. Onun için ayrı konu açacağım. Sizin fikirleriniz çok önemli, ne diyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Timing uğraşmak Intel ve D4 birleşiminde çok faydası olmuyor genelde, bir de karışık Intel. Elinin altında olmadan ayarlaması zor, AMD kadar kolay olmaz. Hazır ayar şudur budur vermek çok problem yani. Eski sistemin neydi, hatırlamıyorum. Arada bir stuttering ise çok dert etmemek lazım... Onun milyon tane sebebi var çünkü.

Anladım hocam, bu sefer %1 FPS değeri için düşük CL model aldım DDR4 bile olsa ve %1 değerlrrin iyileşmesi için işe yaradı çok güzel oldu. Anlık binde bir için biraz var ama sorun etmiyorum eskisi kadar ve açıkçası ben L3 işlemci ön belleğinden de kaynaklanıyor olabileceğini düşünmeye başladım çünkü aynı işlemci ve ekran kartı testlerinde stuttering'in aynısı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…