Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İyi Sosyaller,

RTX 5080 ROG'a sahibim. Ekran kartımın fanları 600 RPM civarı bir devirde dönüyor ve asla durduramıyorum. Kendi yazılımı işe yaramıyor, MSI Afterburner işe yaramıyor. Ayrıca sessiz BIOS'a geçirip denedim, orada da aynı şekilde davranıyor. Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp kurdum, değişen bir şey yok.

@Ayhan Dönmez @LH44

İyi Sosyaller,

RTX 5080 ROG'a sahibim. Ekran kartımın fanları 600 RPM civarı bir devirde dönüyor ve asla durduramıyorum. Kendi yazılımı işe yaramıyor, MSI Afterburner işe yaramıyor. Ayrıca sessiz BIOS'a geçirip denedim, orada da aynı şekilde davranıyor. Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp kurdum, değişen bir şey yok.

@Ayhan Dönmez @LH44

GPU'yu kullanan herhangi bir program var mı? Kontrol ettiniz mi? Herhangi bir UV veya OC işlemi uyguladınız mı? Kart herhangi bir işlem gördü mü? Kasanın hava akışı nasıl, bi' şey engelliyor mu?

GPU'yu kullanan herhangi bir program var mı? Kontrol ettiniz mi? Herhangi bir UV veya OC işlemi uyguladınız mı? Kart herhangi bir işlem gördü mü? Kasanın hava akışı nasıl, bi' şey engelliyor mu?

1770395591622.webp

Sıcaklıklarım bu şekilde. Ekran kartını Chrome'den fazla kullanan bir uygulama yok.

@LH44 OC'yi kaldırdığımda da durum aynı.

Önceden bu yazılım yokken yapıyordu. Bu yazılımdan kontrol edebilme amaçlı indirdim fanı 0'a çeksem bile işe yaramıyor.

Afterburner'den Override Zero Fan seçeneği var, oradan fanları %0 çektiğinde düzelme oluyor mu? Custom Firmware moduna aldıktan sonra Override etmesi lazım. @Hamza Ensar Sağlam

Kartı ilk aldığından beri mi durum böyle? Zero fan eskiden çalışmıyor muydu?

1770396166326.webp

@Hamza Ensar Sağlam ASUS yazılımını kapatıp Afterburner'den böyle bir dene.