Arkadaşlar belli bir süre daha bu riser ile kullansam ekran kartıma ya da anakartıma bir zararı olur mu?
Hatalı veri yolluyor o kesin. Donanım tarafı muamma, ROG serisinin koruması iyi ama.
Arkadaşlar belli bir süre daha bu riser ile kullansam ekran kartıma ya da anakartıma bir zararı olur mu?
PCI hattında ve fan yazılımına etki ettiği açık. fatall error veya correctible error sayınız 0 aslında kritik bir problem oluşturmamış. Ama yükten boşa boştan yüke geçerken gpu tarafında sizi darlamaya başlayacaktır bir süre sonra. Ona göre riser şart ise değiştirmeniz, değilse de klasik düzende kullanmanız daha hayırlısıArkadaşlar belli bir süre daha bu riser ile kullansam ekran kartıma ya da anakartıma bir zararı olur mu?
PCI hattında ve fan yazılımına etki ettiği açık. fatall error veya correctible error sayınız 0 aslında kritik bir problem oluşturmamış. Ama yükten boşa boştan yüke geçerken gpu tarafında sizi darlamaya başlayacaktır bir süre sonra. Ona göre riser şart ise değiştirmeniz, değilse de klasik düzende kullanmanız daha hayırlısı
Arkadaşlar sorunun asıl kaynağını saptadım. Sorun tamamen Windows 11'den kaynaklanıyor. Yanına Windows 10 kurdum hiçbir sorun kalmadı. Riser ile bile ne sorun yaşıyorum ne bir şey.
Lanet olsun Windows 11'e![]()
"Belki de riser kablosu tam oturmamıştı. Şu an sistem sorunsuz çalışıyorken Windows 11 kurup denersen, hatanın gerçekten işletim sisteminden mi yoksa donanım bağlantısından mı kaynaklandığını anlarsın."@Silinen üye takılı. Windows 11 ile öyle saçma sapan sorunlar yaşıyorum ki buna da inanırım![]()
"Belki de riser kablosu tam oturmamıştı. Şu an sistem sorunsuz çalışıyorken Windows 11 kurup denersen, hatanın gerçekten işletim sisteminden mi yoksa donanım bağlantısından mı kaynaklandığını anlarsın."