yasins

Başarılı
Ürünün menteşesi kırıldığı için Penta servise yollamıştım. Penta ürün hakkında iade/değişim kararı çıkarttı. Ürünü İtopya'dan almıştım eğer İtopya'ya bu raporu yollarsam Penta aradan çekiliyormuş. O yüzden Penta servisinden değişim ürünleri istedim ve önerdikleri ürünler şunlar:

21022126790YH02ZG-B3UA00TUF GAMING H3 WIRELESSASUS TUF GAMING H3 WIRELESS 7.1 SILVER OYUNCU KULAKLIĞI PC MAC PS4 NINTENDO SWITCH MOBIL VE XBOX ONE UYUMLUKulaklık
21022803790YH0391-B3UA00TUF GAMING H1 WLASUS TUF GAMING H1 WIRELESS 7.1 OYUNCU KULAKLIĞI 2.4 GHz PC/MAC/PS5/NINTENDO SWITCH MOBİL VE XBOX ONE UYUMLUKulaklık

Biraz araştırdığımda kullandığım modelden kötü olduğunu gördüm. Sizce bu durumda ne yapmalıyım?

Aynı durumu yaşayan başka birinin konusu. İtopya ona HS80 teklif etmiş ki bence kabul edilebilir ama eğer öyle bir şey siz de olmazsa en mantıklısı THH'ye başvurmak.

Aynı durumu yaşayan başka birinin konusu. İtopya ona HS80 teklif etmiş ki bence kabul edilebilir ama eğer öyle bir şey siz de olmazsa en mantıklısı THH'ye başvurmak.
Yani önerdikleri ürünlere göre HS80 çok daha iyi bir tercih ama bu arkadaşın sorunu da daha bir çözüme ulaşamamış. Ben de şimdi Pentaya bu ürünleri kabul etmediğimi ilettim. Yeni önerilerine göre THH'ye başvurup durumu İtopyaya taşıyabilirim.

Penta başka önerilerinin olmadığını iletti. THH'ye konuyla ilgili başvurdum. İtopyaya da mail attım fakat onlar da ASUS TUF H1 önerdi (Penta böyle önerdiği için). Distribütör muadil olarak bu ürünü önerdiği için başka ürün de sunamadıklarını belirtti. Bu konuda THH'den ilerlemek harici bir yol kalmadı gibi.

Hocam tekrardan selamlar.
THH başvurum üzerine iletişim sağlayıp TUF H1 ve TUF H3 hariç bu modelleri önerdiler:
  • CORSAIR Void Elite RGB 7.1 Surround Siyah Kablosuz Gaming Kulaklık
  • SteelSeries Arctis Nova 3P Wireless Multi Platform PC, PS, Mobil Uyumlu Kablosuz Siyah Gaming Kulaklık

Sizce bunlar arasından tercih edilecek bir kulaklık var mıdır? Kaliteleri açısından pek bir bilgim yok çünkü.

Son düzenleme:
ürünün menteşesi kırıldığı için penta servise yollamıştım. Penta ürün hakkında iade/değişim kararı çıkarttı. Ürünü İtopya'dan almıştım eğer İtopya'ya bu raporu yollarsam penta aradan çekiliyormuş. O yüzden penta servisinden değişim ürünleri istedim ve önerdikleri ürünler şunlar:

21022126790YH02ZG-B3UA00TUF GAMING H3 WIRELESSASUS TUF GAMING H3 WIRELESS 7.1 SILVER OYUNCU KULAKLIĞI PC MAC PS4 NINTENDO SWITCH MOBIL VE XBOX ONE UYUMLUKulaklık
21022803790YH0391-B3UA00TUF GAMING H1 WLASUS TUF GAMING H1 WIRELESS 7.1 OYUNCU KULAKLIĞI 2.4 GHz PC/MAC/PS5/NINTENDO SWITCH MOBİL VE XBOX ONE UYUMLUKulaklık

biraz araştırdığımda kullandığım modelden kötü olduğunu gördüm. Sizce bu durumda ne yapmalıyım?

Benzer durumu ben de yaşıyorum.