emre190742

Üyecik
ASUS ROG STRIX RTX 4090 ekran kartım var PUBG'de Delta Force hack Down'da 70 derece ye yaklaşıyor daha oyun açılır açılmaz 67.5'e çıkıyor sizce normal mi garantiye göndermem gerekir mi?
Not: 2K'da oynuyorum

Anısı modelde arkadaşımda var daha ağır oyunlarda full ayarlarda daha az ısınıyor

Size göre çok ısınması 70 derece mi hocam? Dereceler normal.
Benimkiyle aynı modeller 50-55 derecede çalışıyor neden öyle peki sizce garantiye gönderiyim mi ?

Size göre çok ısınması 70 derece mi hocam? Dereceler normal.
Yani beni arkadaşımda aynı model var 50-55 derecede çalışıyor aynı ayarlarda

Benimkiyle aynı modeller 50-55 derecede çalışıyor neden öyle peki sizce garantiye gönderiyim mi ?

Yani beni arkadaşımda aynı model var 50-55 derecede çalışıyor aynı ayarlarda
O yüzden yüksek geldi biraz normal değil gibi

Son düzenleme:
Her şeyiniz aynı mı? Kartın fan ayarları, kasaların hava akışı, ortamın sıcaklığı ve daha nice farklı durumlar var.
Kasamız aynı fanlarsa aynı onun anakartı asus tuf x670e benimki asus rog croshair x870e hero onun işlemcisi 7950x3d benimki 9950x3d

Kasamız aynı fanlarsa aynı onun anakartı asus tuf x670e benimki asus rog croshair x870e hero onun işlemcisi 7950x3d benimki 9950x3d
Bunlarda etkiler mi bilmiyorum

Yani sıcaklık değerin normal de arkadaşına göre geride. Hotspot sıcaklığına da bak istersen o da yüksekse gönder diyeceğim de adamlar 70 dereceyi görüp geri yollarlar gibime geliyor kartı. Malum, Asus ürünlerinin TR'deki servis hoş dönütler almıyor müşterilerden.

Yani sıcaklık değerin normal de arkadaşına göre geride. Hotspot sıcaklığına da bak istersen o da yüksekse gönder diyeceğim de adamlar 70 dereceyi görüp geri yollarlar gibime geliyor kartı. Malum, Asus ürünlerinin TR'deki servis hoş dönütler almıyor müşterilerden.
Hotstop sıcaklığı neoluyor tam olarak nasıl bakacağız tüketici hakem heyetine giderim sorun yok :)

Hotstop sıcaklığı neoluyor tam olarak nasıl bakacağız tüketici hakem heyetine giderim sorun yok :)
Hotstop sıcaklığını nasıl öğreneceğim tarif edermisin ?

Kardeşim cevap verirsen sevinirim.

Son düzenleme:
Kardeşim cevap verirsen sevinirim.
Her daim aktif olamıyorum. HWinfo indirin ve istediğiniz oyunu oynayın oynarken arkada hwinfoyu açın ve sensörler parametresini açın. O size oyun oynamanız süresince orada bütün parçalarınızın değerlerini gösterecek. Orada Ekran kartı bölümüne gelip hotspot değerlerine bakın. 90-100 görüyorsa süreci başlatırsınız.

Tmm kardeşim teşekkür ederim.
Her daim aktif olamıyorum. HWinfo indirin ve istediğiniz oyunu oynayın oynarken arkada hwinfoyu açın ve sensörler parametresini açın. O size oyun oynamanız süresince orada bütün parçalarınızın değerlerini gösterecek. Orada Ekran kartı bölümüne gelip hotspot değerlerine bakın. 90-100 görüyorsa süreci başlatırsını