409

Üstün
Makaleler
3
Elimdeki bir diğer laptopu da aşırı ısındığı ve pil kötü gittiği için satacağım. Bakımları tam disk sağlığı da dahil her şey %100'de. Ortalama ne kadara gider? KFG falan her şeyi duruyor.

@409 Piyasaya çok bakmadım hocam ama dediğiniz gibiyse güzel bir fiyata alıcı bulur. Garantisi devam ediyorsa, fatura ve kutusu varsa satılması daha hızlı olur.

Bu cihaz bu paralara alinmaz, cikis fiyati 45k. Zaten daha iyisi 45kdan satiliyor. Bunun Max ederi 40kdir, 2. elde de 35k civarina gider.

Hocam çıkış fiyatı 2015'te 70-80k olan bir araba günümüzde 1 milyon fiyatlarında satılıyor ise siz bu arabayı yine 60-65 k ya mı satacaksınız?

Bunun fiyatı sabit mi kalmak zorunda?

@Beyazıt hocam benim Victus 16 laptop konumda da bir fiyat vermişti. Biraz üzerine koymuştum mesajı görmemiştim fakat yine de dediği fiyata yakın bir fiyattan satılmıştı.

@MEQ Çıkış fiyatı 45K olabilir ancak her geçen gün fiyatlar artıyor hocam.

@409
Dostum bu cihazin dengi Victus 38K'den basliyor. Hadi Victus'tan iyi diyelim Nitro 16 var 45kya, her anlamda bu cihazdan iyi.

2. elde bahsettiginiz fiyata alacak adam bilmediginden alir. İslemci farki da demeyin, aralarinda fark yok. AMD Ryzen 9 7940HS vs Ryzen 7 7840HS: performance comparison