Evet.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam baktım arastırdım Samsung sanırım OLED yanmasına garanti veriyor sanırım oyle yazmıslar yani sitelerine onu dusunuyorum da DP 1.2 2K 180Hz 10 bit destekler mi o takıldı aklıma.
DSC ile 10 bit destekliyor. Son sürüme güncellediğinden emin ol.Hocam baktım arastırdım Samsung sanırım OLED yanmasına garanti veriyor sanırım oyle yazmıslar yani sitelerine onu dusunuyorum da DP 1.2 2K 180Hz 10 bit destekler mi o takıldı aklıma.
Dsc ile 10 bit destekliyor. Son sürüme güncellediğinden emin ol.
Yani o zaman DP 1.2 giriş ve kablo ile 180Hz 2K 10 bit renk seceneği alabilirim zaten o DP 1.2 koyulmussa sonucta illaki destekliyordur monitor özelliklerini.
Evet.Yani o zaman DP 1.2 giriş ve kablo ile 180Hz 2K 10 bit renk seceneği alabilirim zaten o DP 1.2 koyulmussa sonucta illaki destekliyordur monitor özelliklerini.
O zaman sorun yok yani değil mi hocam yüksek ihtimal destekler dediğim özellikleri sizce mantıklı karar mı OLED G5 9 taksit 20k fiyat.
Evet.O zaman sorun yok yani değil mi hocam yüksek ihtimal destekler dediğim özellikleri sizce mantıklı karar mı OLED G5 9 taksit 20k fiyat.
Yeni konular
-
-
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük
-
-