Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Görsel ekde, bu arada monitörü VGA girişinden kullanıyorum. Nasıl sizce? Bana hiç normal gelmiyor ve canımı baya sıkıyor. Bu arada 2 gün önce teslim aldım.
Yarın ola hayrola hocam. Bu arada öyle fazla değil, yani yine siyahlar gri ama fotoğrafda ki kadar fazla değil. Bir de VGA'dan olabileceği söyleniyor. Yarın bilgisayardan biraz daha kapsamlı bakıp bir sonuca varırım. Teşekkürler.
Sanırım sorunu çözdüm gibi bir şey. Kendi kendime modlar arasında gezinirken manzara modu diye bir şey buldum ve açtım. Baktım gayet iyi görünüyor biraz da parlaklıkla oynadım. Parlaklığı 50'ye Kontrastı 80, 70 ve 60 şeklinde sırasıyla sıraladım, 80'de bayağı iyi sonuç aldım. Şu anda gayet iyi gidiyor. Konuyu güncellerim bir sorun olursa. Bu arada siyahlar yine siyah değil ancak konuda attığım fotoğraf gibi iğrenç de değil. Daha kabuledilebilir seviyede.