Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
2024’te aldığım ASUS cihazımın iki kere anakart değişimi nedeniyle iki hafta önce değişime verdim. Cuma günü yeni cihazı teslim aldım. Aldığım cihaz ASUS TUF FA607NUG, verdiğim cihaz ASUS TUF FA507NU modeli. Buraya kadar hiçbir sorun yoktu. Cihaz kapıma geldiği andan itibaren video başlattım ve açılana kadar kaydını yaptım; cihaz tek seferde açılmadı, ikinci denememde açıldı. Yazılımsal olarak yeterince bilgiliyim ve denediğim tüm yöntemler işe yaramadı. Bu durumda ne yapabilirim? Teknik servise gönderip yeni cihaz alabiliyorum, ama böyle özel bir durumda yapılabilecek başka bir şey var mı?
2 Asus tuf cihazımda arızalanınca artık yeni bir asusa elim gitmiyor. Yani bu olay zaten cihazı gönderdim yenisini gönderdiler bozuk çıktı değil; eski cihazım 4 kere servis gördü ben toplam 8 kere servise gittim geldim, 1 ay boyunca cihazımı kullanamadım yeni gönderdikleri cihazda böyleyse neden yeni bir Asus isteyeyim ki?
2024'te aldığım ASUS cihazımın iki kere anakart değişimi nedeniyle iki hafta önce değişime verdim. Cuma günü yeni cihazı teslim aldım. Aldığım cihaz ASUS TUF FA607NUG, verdiğim cihaz ASUS TUF FA507NU modeli. Buraya kadar hiçbir sorun yoktu. Cihaz kapıma geldiği andan itibaren video başlattım ve açılana kadar kaydını yaptım; cihaz tek seferde açılmadı, ikinci denememde açıldı. Yazılımsal olarak yeterince bilgiliyim ve denediğim tüm yöntemler işe yaramadı. Bu durumda ne yapabilirim? Teknik servise gönderip yeni cihaz alabiliyorum ama böyle özel bir durumda yapılabilecek başka bir şey var mı?
Tekrardan yollayın yine olursa tüketici hakem heyetine başvurabilirsin teknik servise veriyorum değişim yapıyor ama bozuk ürün veriyor diye aslında ASUS'da sorun yok bazen teknik servisciler kurnazlik yapıyor.
Tekrardan yollayın yine olursa tüketici hakem heyetine başvurabilirsin teknik servise veriyorum değişim yapıyor ama bozuk ürün veriyor diye aslında ASUS'da sorun yok bazen teknik servisciler kurnazlik yapıyor.
Burada senin suçun yok teknik servise söyleyin yine bozuk gelirse hukuki yollara basvurup tüketici hakem heyetine basvuracagim geç de olsa hakkımı alacağım de.
Burada senin suçun yok teknik servise söyleyin yine bozuk gelirse hukuki yollara basvurup tüketici hakem heyetine basvuracagim geç de olsa hakkımı alacağım de.
O zaman bir daha başvur böyle teknik servisler yüzünden marka kötü oluyor 3 yıldır ASUS kullanırım bir gün bozulduğu görmedim ve başka marka verme yetkisi var illaki ASUS şart değil muadili olabilir.
O zaman bir daha başvur böyle teknik servisler yüzünden marka kötü oluyor 3 yıldır ASUS kullanırım bir gün bozulduğu görmedim ve başka marka verme yetkisi var illaki ASUS şart değil muadili olabilir.