Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 15 Nisan 2025 #11 Torukojin Kaneki dedi: Peki neden sevmiyorlar? Genişletmek için tıkla... Nereden bilebilirim? herkesin farklı sebebi var, çoğu yalan şeyler ile dolu. Ancak senin dediğin şey saygı olmalı, sevgi ile saygı.
Torukojin Kaneki dedi: Peki neden sevmiyorlar? Genişletmek için tıkla... Nereden bilebilirim? herkesin farklı sebebi var, çoğu yalan şeyler ile dolu. Ancak senin dediğin şey saygı olmalı, sevgi ile saygı.
KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 15 Nisan 2025 #12 Zeitnot dedi: Nereden bilebilirim? herkesin farklı sebebi var, çoğu yalan şeyler ile dolu. Ancak senin dediğin şey saygı olmalı, sevgi ile saygı. Genişletmek için tıkla... Ben yanlış sordum eleştirilmesi yasak olması hakkında ne düşünüyorsunuz.
Zeitnot dedi: Nereden bilebilirim? herkesin farklı sebebi var, çoğu yalan şeyler ile dolu. Ancak senin dediğin şey saygı olmalı, sevgi ile saygı. Genişletmek için tıkla... Ben yanlış sordum eleştirilmesi yasak olması hakkında ne düşünüyorsunuz.
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 15 Nisan 2025 #13 Torukojin Kaneki dedi: Ben yanlış sordum eleştirilmesi yasak olması hakkında ne düşünüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Eleştirilmesi mi yasak? Ben öyle bir şey bilmiyorum.
Torukojin Kaneki dedi: Ben yanlış sordum eleştirilmesi yasak olması hakkında ne düşünüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Eleştirilmesi mi yasak? Ben öyle bir şey bilmiyorum.
Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 15 Nisan 2025 #14 Torukojin Kaneki dedi: Ben yanlış sordum eleştirilmesi yasak olması hakkında ne düşünüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çok daha saçma, Atatürk bizim gibi bir insandı, eleştirilebilir.
Torukojin Kaneki dedi: Ben yanlış sordum eleştirilmesi yasak olması hakkında ne düşünüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çok daha saçma, Atatürk bizim gibi bir insandı, eleştirilebilir.
KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 15 Nisan 2025 #15 Oltran dedi: Eleştirilmesi mi yasak? Ben öyle bir şey bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Oltran dedi: Eleştirilmesi mi yasak? Ben öyle bir şey bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır yasak olursa ileride veya şuan.
Oltran dedi: Eleştirilmesi mi yasak? Ben öyle bir şey bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Oltran dedi: Eleştirilmesi mi yasak? Ben öyle bir şey bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır yasak olursa ileride veya şuan.
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 15 Nisan 2025 #16 Torukojin Kaneki dedi: Hayır yasak olursa ileride veya şuan. Genişletmek için tıkla... Emin ol Ata bunu istemezdi. Ata, bir diktatör değildi ve eleştirilere açık biriydi
Torukojin Kaneki dedi: Hayır yasak olursa ileride veya şuan. Genişletmek için tıkla... Emin ol Ata bunu istemezdi. Ata, bir diktatör değildi ve eleştirilere açık biriydi
KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 15 Nisan 2025 #17 Zeitnot dedi: Çok daha saçma, Atatürk bizim gibi bir insandı, eleştirilebilir. Genişletmek için tıkla... Oltran dedi: Emin ol Ata bunu istemezdi. Ata, bir diktatör değildi ve eleştirilere açık biriydi Genişletmek için tıkla... Doğru hocam sonuçta çok partili hayatı istiyordu kendisinin eleştirilmesi için kusuruma bakmayın.
Zeitnot dedi: Çok daha saçma, Atatürk bizim gibi bir insandı, eleştirilebilir. Genişletmek için tıkla... Oltran dedi: Emin ol Ata bunu istemezdi. Ata, bir diktatör değildi ve eleştirilere açık biriydi Genişletmek için tıkla... Doğru hocam sonuçta çok partili hayatı istiyordu kendisinin eleştirilmesi için kusuruma bakmayın.
RockyHighway79 Üstün Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 1.366 Çözümler 4 Beğeniler 1.408 15 Nisan 2025 #18 Zorla sevdiremezsin. Sevmeyen sevmesin.
Heitaus Uzman Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 516 Çözümler 4 Beğeniler 1.672 Yer İzmir 15 Nisan 2025 #19 Torukojin Kaneki dedi: Atatürk'ü sevmek zorunlu olmalı mı yoksa olmamalı mı cevaplarını merak ediyorum. Bana kalırsa olmalı çünkü bu ülkeyi kuran o ve bu ülkede yaşamak istiyorsan sevmelisin. Genişletmek için tıkla... Zorunluluk değil de, sevmeyenin kendisine saygısı var mı ayrı konu.
Torukojin Kaneki dedi: Atatürk'ü sevmek zorunlu olmalı mı yoksa olmamalı mı cevaplarını merak ediyorum. Bana kalırsa olmalı çünkü bu ülkeyi kuran o ve bu ülkede yaşamak istiyorsan sevmelisin. Genişletmek için tıkla... Zorunluluk değil de, sevmeyenin kendisine saygısı var mı ayrı konu.
Charles Smith Üstün Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 2.873 Makaleler 3 Çözümler 9 Beğeniler 2.565 15 Nisan 2025 #20 Evet ama hayir. Sevilmemesi icin bir sebep yok. Sebep bulan da sevmesin. Sevilip sevilmemesi bir seyi degistirmez.
Evet ama hayir. Sevilmemesi icin bir sebep yok. Sebep bulan da sevmesin. Sevilip sevilmemesi bir seyi degistirmez.