- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Eski müfredat kalmış mıdır ? Bilmiyorum ama MEB'in kitapları benim okuduğum zamanlar baya bir Atatürkçü fikir empoze ediyordu. Hocalar çok vurgu yapmıyordu ama okuyan için detay fazlaydı haliyle bizde sevmiştik, şimdilerde bana tersi hamleler geliyor gibi geliyor yani sen eskiden başka şimdi başka yapamazsın, yaparsan sağlıklı olmaz. Sanırım Atatürk ile ilgili kanun teklifi bile vardı. Zorunlu olmasa bile saygı konusunda dikkat etmekte fayda var.
Evet bence de.Atatürk'ü sevmek zorunlu olmalı mı yoksa olmamalı mı cevaplarını merak ediyorum.
Bana kalırsa olmalı çünkü bu ülkeyi kuran o ve bu ülkede yaşamak istiyorsan sevmelisin.
- Makaleler
- 1
Atatürk'ü sevmek zorunlu olmalı mı yoksa olmamalı mı cevaplarını merak ediyorum.
Hiç aklıma gelmemişti ama güzel fikir. Olmalı.
Peki neden sevmiyorlar?
Öyle değil hocam Atatürk'ü kötülüyorlar o anlamda demeye çalıştım ama neden sevmesinler ki anlam veremiyorum.
Çoğunluğu din düşmanı olarak suçluyor, fakat çoğu asılsız. Hatta Diyanet, Atatürk döneminde kurulmuştur. Atatürk'ün adının böyle yalanlara karışmasındaki en büyük hatası, ezanı Türkçeleştirmesidir muhtemelen. Şu videoyu izlemeni öneririm.
Başka sebep :
Son düzenleme:
Torukojin Kaneki
Başarılı
Okuyup etmemiş kişilerin Atatürk gibi birini eleştirmesi hiç hoşuma gitmiyor.Hiç aklıma gelmemişti ama güzel fikir. Olmalı.
Çoğunluğu din düşmanı olarak suçluyor, fakat çoğu asılsız. Hatta Diyanet, Atatürk döneminde kurulmuştur. Atatürk'ün adının böyle yalanlara karışmasındaki en büyük hatası, ezanı Türkçeleştirmesidir muhtemelen. Şu videoyu izlemeni öneririm.
Başka sebep :
Atasını tanımayan it peşinde gezer.
Eğer bu ülkede yaşıyorsan sevmek zorundasın, bu konuda zorla güzellik olur, tartışmaya kapalı.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-