Qilin 2 Yetkin Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 456 Çözümler 2 Beğeniler 262 10 Eylül 2024 #11 Pabola dedi: Evet Ventoy ile yapıyorum. İsoyuda onunla açtım zaten. Genişletmek için tıkla... İsoyu tekrarindirip dene veya Windowsdaysan rufus ile yap.
Pabola dedi: Evet Ventoy ile yapıyorum. İsoyuda onunla açtım zaten. Genişletmek için tıkla... İsoyu tekrarindirip dene veya Windowsdaysan rufus ile yap.
KS KS Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 489 Çözümler 1 Beğeniler 114 10 Eylül 2024 #12 Qilin dedi: ISO'yu tekrarindirip dene veya windowsdaysan Rufus ile yap. Genişletmek için tıkla... Geçemedim hala linuxtayım ISO'yu kendi sitesinden indirdim. GPT hatası vermişti.
Qilin dedi: ISO'yu tekrarindirip dene veya windowsdaysan Rufus ile yap. Genişletmek için tıkla... Geçemedim hala linuxtayım ISO'yu kendi sitesinden indirdim. GPT hatası vermişti.
Qilin 2 Yetkin Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 456 Çözümler 2 Beğeniler 262 10 Eylül 2024 #13 Pabola dedi: Geçemedim hala linuxtayım ISO'yu kendi sitesinden indirdim. GPT hatası vermişti. Genişletmek için tıkla... Ventoyu gpt olarak diske kurup isoyu at Dosya Ekleri images (1).webp 10,4 KB · Görüntüleme: 71
Pabola dedi: Geçemedim hala linuxtayım ISO'yu kendi sitesinden indirdim. GPT hatası vermişti. Genişletmek için tıkla... Ventoyu gpt olarak diske kurup isoyu at
KS KS Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 489 Çözümler 1 Beğeniler 114 10 Eylül 2024 #14 Qilin dedi: Vento'yu GPT olarak diske kurup ISO'yu at. Genişletmek için tıkla... Onun yerine diski değiştirsem?
Qilin dedi: Vento'yu GPT olarak diske kurup ISO'yu at. Genişletmek için tıkla... Onun yerine diski değiştirsem?
Qilin 2 Yetkin Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 456 Çözümler 2 Beğeniler 262 10 Eylül 2024 #15 Pabola dedi: Onun yerine diski değiştirsem? Genişletmek için tıkla... Mbr diskle mi? Dene bakalım, olmazsa gpt olarak yükle ventoyu.
Pabola dedi: Onun yerine diski değiştirsem? Genişletmek için tıkla... Mbr diskle mi? Dene bakalım, olmazsa gpt olarak yükle ventoyu.
KS KS Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 489 Çözümler 1 Beğeniler 114 10 Eylül 2024 #16 Qilin dedi: Mbr diskle mi? Dene bakalım, olmazsa gpt olarak yükle ventoyu. Genişletmek için tıkla... Hallettim ama şimdide şu yeni bir bölüm oluşturamadık hatası geliyor. İleri diyemiyorum. Dosya Ekleri IMG-20240910-WA0010.webp 84,8 KB · Görüntüleme: 61
Qilin dedi: Mbr diskle mi? Dene bakalım, olmazsa gpt olarak yükle ventoyu. Genişletmek için tıkla... Hallettim ama şimdide şu yeni bir bölüm oluşturamadık hatası geliyor. İleri diyemiyorum.
Qilin 2 Yetkin Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 456 Çözümler 2 Beğeniler 262 10 Eylül 2024 #17 Pabola dedi: Hallettim ama şimdide şu yeni bir bölüm oluşturamadık hatası geliyor. İleri diyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Disk gpt ve ventoy mbr şeklindeyse ondan olabilir veya iso hatalıdır.
Pabola dedi: Hallettim ama şimdide şu yeni bir bölüm oluşturamadık hatası geliyor. İleri diyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Disk gpt ve ventoy mbr şeklindeyse ondan olabilir veya iso hatalıdır.
KS KS Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 489 Çözümler 1 Beğeniler 114 10 Eylül 2024 #18 Qilin dedi: Disk GPT ve Ventoy MBR şeklindeyse ondan olabilir veya ISO hatalıdır. Genişletmek için tıkla... Hocam Ventoy'da normali seçtim seçeneği onu seçince siyah ekranda kalıyor sol üstte tire işareti gel git yapıyor.
Qilin dedi: Disk GPT ve Ventoy MBR şeklindeyse ondan olabilir veya ISO hatalıdır. Genişletmek için tıkla... Hocam Ventoy'da normali seçtim seçeneği onu seçince siyah ekranda kalıyor sol üstte tire işareti gel git yapıyor.
Qilin 2 Yetkin Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 456 Çözümler 2 Beğeniler 262 10 Eylül 2024 #19 Pabola dedi: Hocam Ventoy'da normali seçtim seçeneği onu seçince siyah ekranda kalıyor sol üstte tire işareti gel git yapıyor. Genişletmek için tıkla... Winboot ile boot edebilirsin. Diğer türlü açılmaz.
Pabola dedi: Hocam Ventoy'da normali seçtim seçeneği onu seçince siyah ekranda kalıyor sol üstte tire işareti gel git yapıyor. Genişletmek için tıkla... Winboot ile boot edebilirsin. Diğer türlü açılmaz.
KS KS Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 489 Çözümler 1 Beğeniler 114 10 Eylül 2024 #20 Qilin dedi: Winboot ile boot edebilirsin. Diğer türlü açılmaz. Genişletmek için tıkla... Onlada o hatayı veriyor işte. Bir de neden açılmaz. 3 saat oldu belki açılır
Qilin dedi: Winboot ile boot edebilirsin. Diğer türlü açılmaz. Genişletmek için tıkla... Onlada o hatayı veriyor işte. Bir de neden açılmaz. 3 saat oldu belki açılır