Araç Audi A4 1.8TFSI.

Daha önce C270 CDI araca Ecufast'te yaptırmıştım ama pek memnun kalmadım. RSA Motorsports'la görüştüm, absürt bir fiyat söylediler o yüzden oraya yaptırmak istemiyorum. Daha önce yazılım yaptırıp memnun kaldığınız firmalar varsa önerirseniz sevinirim.

Normal bir yazılımcının istediği fiyatın 2.5-3 katını istemeseler yaptırırdım maalesef. Dr. Ecu'yu önerdi bir arkadaşım, onu araştırıyorum şimdi.
Piyasadaki çoğu yer senin aracını ya da ilerideki oluşabilecek problemleri göz önünde bulundurup yazılım yapmıyor. Hazır şablonları var yurt dışında yaptırıyorlar önüne gelen araca yazıyorlar. Parasını alır geçer önemsemez yani. İlk getiren Dr. Ecu diye biliyorum evet iyi bir yer denilebilir. RSA olsun ya da bildiğim birkaç firma olsun aracının durumunu kontrol edip, birkaç test aşamasından sonra aracına özel yazılım uyguluyorlar. Adını vermek istemediğim çoğu firmada hazır şablonu atar geçer. O yüzden bu yazılım konusunu baside almayın.

Piyasadaki çoğu yer senin aracını ya da ilerideki oluşabilecek problemleri göz önünde bulundurup yazılım yapmıyor. Hazır şablonları var yurt dışında yaptırıyorlar önüne gelen araca yazıyorlar. Parasını alır geçer önemsemez yani. İlk getiren Dr. Ecu diye biliyorum evet iyi bir yer denilebilir. RSA olsun ya da bildiğim birkaç firma olsun aracının durumunu kontrol edip, birkaç test aşamasından sonra aracına özel yazılım uyguluyorlar. Adını vermek istemediğim çoğu firmada hazır şablonu atar geçer. O yüzden bu yazılım konusunu baside almayın.
Önceki aracımızda ismini vermek istemediğin firmalardan birinde yazılımdan dolayı piston kırıp motor yemiştim o yüzden yazılım işini basite aldığım yok. Öyle olsa zaten 3000 liraya bile yapıyorlar. onlara yaptırır uğraşmam burada da böyle bir soru sormam. Çoğu firmayı araştırdım, neyin ne olduğunu az çok biliyorum ancak yaptıran birisinden fikir almak istedim.