Remus Lupin

Uzman
Makaleler
1
Yer
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Merhaba. Stardew Valley için Microsoft Store'den Auto clicker yükledim. Yukledikden sonra mouse imceli kontrol edilmeye başladı. Hemen fişini çektim PC'nın Ethernet kablosunu da çekdim. Hemen silmem lazım format atamam nasıl silerim? PC'de malwarebytpes yüklü.

Virüslü auto clicker bunu yüklemeyin op Auto clicker adı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı uygulamayı senelerdir kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Virüsün Auto Clicker kaynaklı olduğuna emin misiniz?

Merhaba. Stardew Valley için Microsoft Store'den Auto clicker yükledim. Yukledikden sonra mouse imceli kontrol edilmeye başladı. Hemen fişini çektim PC'nın Ethernet kablosunu da çekdim. Hemen silmem lazım format atamam nasıl silerim? PC'de malwarebytpes yüklü.

Virüslü auto clicker bunu yüklemeyin op Auto clicker adı.
Bug olmuştur hareket etmiştir. Çok abartılı davranmışsın. En çok kullanılan auto click uygulaması bu ayrıca. Diyelim virüs, fişi çekmen bir işe yaramaz. EXE'ye tıkladığın an bilgilerin giderdi adama zaten.

Bug olmuştur hareket etmiştir. Çok abartılı davranmışsın. En çok kullanılan Auto Click uygulaması bu ayrıca. Diyelim virüs, fişi çekmen bir işe yaramaz. Exe'ye tıkladığın an bilgilerin giderdi adama zaten.

Sanırım dediğiniz gibi oldu bug oldu ve ben panik yaptım. Şu an rahat kullanıyorum. Yazan herkese teşekkür ederim.