RapidLemming955
Yetkin
Rastgele işaretle kafana göre. Ben ilk dönem sözel kısım için yapıyordum.
6350 TL için öldürülen MESEM'li kardeşlerimizi hatırlamak ister misin?Boşuna uğraşma. Git sanayide çırak ol. Emin ol daha iyi kazanırsın ilerde.
Hepsini A işaretleyince ÖSYM anlayıp mı eksi nete düşürüyor yoksa tutmuyor mu şıklar?ÖSYM bunu çok eski yıllarda düzeltti. Eksi nete bile düşebilir hepsini a işaretlersen.
Tutmuyor.Hepsini A işaretleyince ÖSYM anlayıp mı eksi nete düşürüyor yoksa tutmuyor mu şıklar?
B işaretlesem olmaz mı
Mantıksal sallama ile biraz net yapabilir zaten. Hatta daha 1 saat önce denemede yaptım ve tuttu. Bir sayı vardı ve şıklardan birine bölümmesi lazımdı. Sadece tek şıkka bölünebiliyordu.Şıklarda -1/5 ve 1/5 gibi aynı sayının pozitifi ve negatifi varsa ve kalan 3 şık da bunlardan alakasız ise o ikisinden biri doğru cevaptır.
ÖSYM sınavlarında verilen şekillerdeki açılar gerçek hayata göre aynı değerdeler. Gözünle doğru ölçümü yapıp formül olmadan da şıkkı bulabilirsin.
Ayrıca şekillerin ölçülerinin oranları 1/1'dir. Yani kalemin arka kısmını veya silginin kartonunu kullanarak uzunluk ölçümü yapabilirsin.
Genellikle sınavlarda ortanca şıkların çıkma ihtimali daha yüksek. Mesela bir sorunun cevapları 5, 3, 1, 2 ve 4. Yüksek ihtimalle cevap 2, 3 veya 4 çıkacak.
Gençler hem sınava çalışmaz hem de iş beğenmezler, nasıl olacak bilmem.Boşuna uğraşma. Git sanayide çırak ol. Emin ol daha iyi kazanırsın ilerde.
Bunu ironi olarak mı söylüyorsunuz, yoksa gerçek olarak mı?Gençler hem sınava çalışmaz hem de iş beğenmezler, nasıl olacak bilmem.