Bu arada beslenmeni de düzeltmeni öneririm. Hadi haplar vs. kullandın bitti. Belli bir süre sonra eksik veya hatalı beslenmeden ötürü yine azalacak değerler. Özellikle öğüne yakın zaman önce ve sonrasında yoğun kahve tüketimi, çay tüketimi besinlerdeki birçok mineralin vs. vücuda girmeden atılmasına sebep.

Bu arada beslenmeni de düzeltmeni öneririm. Hadi haplar vs. kullandın bitti. Belli bir süre sonra eksik veya hatalı beslenmeden ötürü yine azalacak değerler. Özellikle öğüne yakın zaman önce ve sonrasında yoğun kahve tüketimi, çay tüketimi besinlerdeki birçok mineralin vücuda girmeden atılmasına sebep.
Dediklerinizi uygulamaya çalışıcağım hocam.

Günde iki defa maden suyu, normal ekmek yerine içindekiler bölümünde B vitaminleri vs. içeren (özellikle Uno markada var bu ekmekler) çavdar, kara buğday, tam buğday veya siyez ekmeği gibi ekmekleri öğünlerine ekle. Yumurta, süt ürünleri ve etleri de eksik etmezsen birçok eksik tamamlanır haplardan bittikten sonra.
Dediklerim pahalı ama doğrusu bu. Biz ülke olarak karın doyuruyoruz beslenmiyoruz malesef.

B12 sandigimizdan çok daha önemli. Soyle dusunebilirsin, beyninin çalışma fonksiyonu olsun buyume hormonu salınımı olsun çoğu şeye etkili. Ülkemizde B12, su, yetersiz olan insan sayısı gün geçtikçe artıyor. Bu yüzden takviye almak çok onemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 ay aralıklarla 30 kapsül multivitamin ve omega 3 alıyorum, bahsedilen sorunları yaşamıyorum.
Daha once yasiyor muydunuz? Arkadaslar bende orada yazilan tum sorunlar mevcut fakat benim cok kotu bir yasam sartlarim var bunlari dusunmekten çöküyorum hep. Bu vitaminlerin varligini tedt ettirmek icin ne yapmak gerekli? Saglik ocagi yapar mi? Direk kullanmak istemiyorum cunku. Bu konu biraz fikrimi degistirdi neredeyse psikyatriye gitmeyi dusunuyorum.

Daha once yasiyor muydunuz? Arkadaslar bende orada yazilan tum sorunlar mevcut fakat benim cok kotu bir yasam sartlarim var bunlari dusunmekten çöküyorum hep. Bu vitaminlerin varligini tedt ettirmek icin ne yapmak gerekli? Saglik ocagi yapar mi? Direk kullanmak istemiyorum cunku. Bu konu biraz fikrimi degistirdi neredeyse psikyatriye gitmeyi dusunuyorum.

Yorgunluk ve bitkinlik vardı, dalgınlık da bonusu tabi. Yılda toplam 90 kapsül kullanımı ultra düşük bir rakam ve gönül rahatlığı ile kullanıyorum.

Kan testini sağlık ocağı yapar mı bilmiyorum ama hastanelerden randevu alabilirsiniz ya da benim gibi çok az şekilde yıllık düzenli bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Bu arada uyku çok önemli, ben gecelere kadar bilgisayar başında iş yaptığım zamanlarda çok sıkıntı çektim.

Yorgunluk ve bitkinlik vardı, dalgınlık da bonusu tabi. Yılda toplam 90 kapsül kullanımı ultra düşük bir rakam ve gönül rahatlığı ile kullanıyorum.

Kan testini sağlık ocağı yapar mı bilmiyorum ama hastanelerden randevu alabilirsiniz ya da benim gibi çok az şekilde yıllık düzenli bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Bu arada uyku çok önemli, ben gecelere kadar bilgisayar başında iş yaptığım zamanlarda çok sıkıntı çektim.
Babam yuzunden uyuyamiyorum bende TV'nin sesini aciyor sonuna kadar gece 3'e kadar acik. Sabahta yuzunu gormemek icin uyanmiyorum.