Merhabalar, stok kullanımda Ryzen 7 3700X için anakart bakıyorum. Olup olabilecek en ucuz anakartı almaya ve 3500 TL'yi aşmamayı planlıyorum. PCIe 4.0 olduğu için B550M öneriliyor. O zaman alabileceğim kartlar sırasıyla bunlar:
www.sinerji.gen.tr
www.sinerji.gen.tr
www.sinerji.gen.tr
www.sinerji.gen.tr
B450 bandında ise bulduğum en iyi fiyatlı ve en iyi kart buydu:
www.n11.com
Sizce hangisi alınmalı? Stok kullanımda kullanmak için. A320M anakartımdan biraz daha kaliteli VRM yapısı olan, daha az ısınacak bir anakarta geçmek istiyorum. Bu yüzden de B550M-HDV en mantıklısı geliyor, hem ucuz hem güncel, hem de büyük ihtimalle VRM yapısı daha kaliteli. Bu arada RGB çıkışı olmaması ne ifade ediyor? Kasamdaki fanların RGB ışığı yanmasa da olur zaten kapalı kullanıyorum.
ASRock B550M-HDV 4733mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart
ASRock B550M-HDV 4733mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Asus Prime B550M-K 4600mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart
Asus Prime B550M-K 4600mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Asus Prime B550M-A/CSM 4800mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart
Asus Prime B550M-A/CSM 4800mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Gigabyte B550M DS3H 4733mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart
Gigabyte B550M DS3H 4733mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
B450 bandında ise bulduğum en iyi fiyatlı ve en iyi kart buydu:
MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Sizce hangisi alınmalı? Stok kullanımda kullanmak için. A320M anakartımdan biraz daha kaliteli VRM yapısı olan, daha az ısınacak bir anakarta geçmek istiyorum. Bu yüzden de B550M-HDV en mantıklısı geliyor, hem ucuz hem güncel, hem de büyük ihtimalle VRM yapısı daha kaliteli. Bu arada RGB çıkışı olmaması ne ifade ediyor? Kasamdaki fanların RGB ışığı yanmasa da olur zaten kapalı kullanıyorum.