Uranos

Üstün
Yer
Adana
Arkadaşlar öncelikle konu gerçekten troll filan değil, ben bile anlatırken şaşıyorum. 1-2 saat önce babam bana oğlum yatak odasına gelme bir süre, önemli bir iş yapacağım dedi. Ben de tamam dedim. Sonra 1-2 saat sonra unutup şarj aletini almak için odaya daldım bir de ne göreyim! Adam Blackpink şarkısı açmış dans ediyor saatlerdir, bu normal mi sizce? Meraktan soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle konu gerçekten troll filan değil, ben bile anlatırken şaşıyorum. 1-2 saat önce babam bana oğlum yatak odasına gelme bir süre, önemli bir iş yapacağım dedi. Ben de tamam dedim. Sonra 1-2 saat sonra unutup şarj aletini almak için odaya daldım bir de ne göreyim! Adam blackpink şarkısı açmış dans ediyor saatlerdir, bu normal mi sizce? Meraktan soruyorum.

"Saatlerdir dans etmesi"

"Blackpink dinlemesi"

"Önemli iş" diye odaya kapanması bana çok saçma geldi. Konu %99.9 ihtimal ile yalan.

Arkadaşlar öncelikle konu gerçekten troll filan değil, ben bile anlatırken şaşıyorum. 1-2 saat önce babam bana oğlum yatak odasına gelme bir süre, önemli bir iş yapacağım dedi. Ben de tamam dedim. Sonra 1-2 saat sonra unutup şarj aletini almak için odaya daldım bir de ne göreyim! Adam blackpink şarkısı açmış dans ediyor saatlerdir, bu normal mi sizce? Meraktan soruyorum.

Belki ruhu korelidir?

Her insan moralini düzeltmek için farklı şeyler yapar, demek ki hoşuna gidiyor, çok takmayın siz de katılın.