OpenCore 1.0.3 sürümünü kullanmaktayım. 3200G ve Vega 8 bir sisteme sahibim. Sistemi sorunsuz bir şekilde tanıtabildim.
Detaylar
Kim cevapladı?Masaüstünde aynı sistemi kullanıyorum, kurabilir miyim diye şüphe ediyordum. Bunu gördüğüm iyi oldu. Elinize sağlık.Eki Görüntüle 115117
OpenCore 1.0.3 sürümünü kullanmaktayım. 3200G ve Vega 8 bir sisteme sahibim. Sistemi sorunsuz bir şekilde tanıtabildim.
Teşekkür ederim. Takıldığınız herhangi bir yer olursa haberleşelim.Masaüstünde aynı sistemi kullanıyorum, kurabilir miyim diye şüphe ediyordum. Bunu gördüğüm iyi oldu. Elinize sağlık.
- Makaleler
- 25
Eline sağlık dostum. Mümkünse arkaplanı da paylaş muhtemelen birisi ister 
Harika olurTeşekkür ederim. Takıldığınız herhangi bir yer olursa haberleşelim.
Çok teşekkürler. Hesabımdan isteyen olmuş bile, paylaşıyorum.Eline sağlık dostum. Mümkünse arkaplanı da paylaş muhtemelen birisi ister![]()
1734936833421768
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
yusufklncc
Üstün
- Makaleler
- 9
Güle güle kullan hocam. macOS kullandığım günleri özledim gerçekten ahashah
Çok teşekkürler hocam. Codec konusunda sorun yaşamasam cidden çok iyi.Güle güle kullan hocam. macOS kullandığım günleri özledim gerçekten ahashah
Ne güzel. Peki GPU'ları algılıyor mu?
Evet, zaten görselde de mevcut.