sivofeng

Uzman
Play Store üzerinden bir kitap mağazası uygulamasını indirmek için birisi kendi internetini paylaştı. Ben de Play Store üzerinden uygulamayı indirdim.

Tanımadığım birisinin internetine bağlanmak herhangi bir sorun yaşatır mı? Herhangi bir sakıncası var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek olası değil. Gerekmedikçe bunu yapmamaya çalış, kablosuz ağ doğduğundan beridir türlü zaafiyet içerir.

Şüphelendiğiniz bir durum varsa bunun üzerinden gidebiliriz.

Yok herhangi bir şey olmadı ancak ben merak ettim acaba olabilir mi diye. Kendi internetim olmadığı için kullanmak zorunda kaldım.

Pek olası değil. Gerekmedikçe bunu yapmamaya çalış, kablosuz ağ doğduğundan beridir türlü zaafiyet içerir.

Şüphelendiğiniz bir durum varsa bunun üzerinden gidebiliriz.

Hocam bir de kendisi telefonu bana vermişti kendisinin de işi olduğu için ve internet çekmediği için. Yani internete bağlı olduğum sürede telefon bendeydi. Uygulamayı indirip işimi bitirdim ben. Telefon ekranında da herhangi bir uygulama vs açık değildi.

Hocam bir de kendisi telefonu bana vermişti kendisinin de işi olduğu için ve internet çekmediği için. Yani internete bağlı olduğum sürede telefon bendeydi. Uygulamayı indirip işimi bitirdim ben. Telefon ekranında da herhangi bir uygulama vs açık değildi.
Anladım. Doğası gereği bazı insanlar bu kadar iyiliğin arkasında bir neden arayabilir. Ben de arardım.

Fakat dediğim gibi burada bu tür şeyler pek olası değil.

Bence o kişi yalnızca nazik bir insanmış. Telefonu bile size vermekte çekinmemiş.

Anladım. Doğası gereği bazı insanlar bu kadar iyiliğin arkasında bir neden arayabilir? Ben de arardım.

Fakat dediğim gibi burada bu tür şeyler pek olası değil.

Bence o kişi yalnızca nazik bir insanmış. Telefonu bile size vermekte çekinmemiş.

Aynen bende öyle düşündüm. Bir acaba mı dedim.
Eğer bir sorun yok diyorsanız tamamdır. Bir dahakine dikkat ederim mutlaka.

Play Store üzerinden bir kitap mağazası uygulamasını indirmek için birisi kendi internetini paylaştı. Ben de Play Store üzerinden uygulamayı indirdim.

Tanımadığım birisinin internetine bağlanmak herhangi bir sorun yaşatır mı? Herhangi bir sakıncası var mıdır?
Pek olası değil ancak olan bir iyi bir virüs kolaylıkla yayılabilir.