Markondat

Çalışkan
Merhaba,

ASUS ROG STRIX G17 laptop kullanıyorum. Sistem oldukça yüksek diye düşünüyorum. Battlefield 1 oynarken laptop bir anda kapanıyor ve yeniden açılıyor. Aşağıya sistemimi yazıyorum.

• NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop GPU.
  • AMD Ryzen 9 7845HX.
  • 16 GB RAM.

Batarya soketinin yerine tam oturup oturmamış olduğunu kontrol eder misiniz? Ayrıca sorun sadece Battlefield 1' de mi yaşanıyor yoksa diğer oyunlarda da aynı problem mevcut mu?

Merhaba,

ASUS ROG STRIX G17 laptop kullanıyorum. Sistem oldukça yüksek diye düşünüyorum. Battlefield 1 oynarken laptop bir anda kapanıyor ve yeniden açılıyor. Aşağıya sistemimi yazıyorum.

• NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop GPU.
  • AMD Ryzen 9 7845HX.
  • 16 GB RAM.

ASUS ROG G17'nın hangi modeli?
LLP -047- LLP -080 - LLP-081, hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam üstünden aldıysanız oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Hiç olmadı silip tekrar yüklemeyi deneyin. Düz mantık bazen işe yarıyor.

ASUS ROG G17'nın hangi modeli?
LLP -047- LLP -080 - LLP-081, hangisi?

LL047W.

Steam üstünden aldıysanız oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Hiç olmadı silip tekrar yüklemeyi deneyin. Düz mantık bazen işe yarıyor.

Hocam doğruladım ve silip yükledim yine aynı. Sıcaklık değerleri falanda kullanım %60 yüksek değil. Neden dolayı kapanıyor anlamadım.

LL047W

Hocam doğruladım ve silip yükledim yine aynı. Sıcaklık değerleri falanda kullanım %60 yüksek değil. Neden dolayı kapanıyor anlamadım

G713Pi - LL047W.

LL047W.

Hocam doğruladım ve silip yükledim yine aynı. Sıcaklık değerleri falanda kullanım %60 yüksek değil. Neden dolayı kapanıyor anlamadım.

G713Pi - LL047W.

Aygıt yöneticinde her şey yüklü mü? Kontrol et Sadece bu oyundan yapıyorsa oyunla alakalı olabilir.